Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

21 Вересня, 2021 р., 16:37
22 вересня – День партизанської слави
21 Вересня, 2021 р., 10:57
#ВеликеБудівництво_Вінниччина
17 Вересня, 2021 р., 14:35
Для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання, які є власниками бджолосімей, подають за місцезнаходженням пасіки до виконавчого органу відповідної сільської, селищної, міської ради (далі - органи місцевого самоврядування) до 1 жовтня поточного року такі документи:
17 Вересня, 2021 р., 14:10
Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» проводиться Мінрегіоном з метою залучення регіональних ЗМІ до всебічного висвітлення процесів децентралізації.
17 Вересня, 2021 р., 13:09
             Вітаю усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом - Днем рятувальника! Ви цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше прийти на допомогу тим, хто найбільше потребує вашої допомоги та захисту життя.            Цього святкового дня бажаю усім вам всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир, злагода та сімейне благополуччя панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів.  З професійним святом Вас!
17 Вересня, 2021 р., 11:39
18 вересня 2021 року Україна  разом з мільйонами активістів 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.
17 Вересня, 2021 р., 11:27
Практично в усьому світі триває вакцинація від коронавірусу. У пріоритеті – медики, літні люди і люди з хронічними захворюваннями. Незважаючи на те, що діти рідше заражаються COVID-19 і в більшості випадків легше переносять захворювання, ніж дорослі, фахівці рекомендують робити щеплення і їм. По-перше, тому що можливі довгострокові наслідки інфікування для дітей ще не вивчені, а по-друге, щоб домогтися імунітету в масштабах всього населення. Утім, вакцинацію дітей поки не дуже підтримує Всесвітня організація охорони здоров'я: там вважають, що багаті країни повинні краще передати надлишки препаратів біднішим державам. «Слово і діло» розібралося, які препарати схвалені для вакцинації дітей та в яких країнах процес уже стартував.
16 Вересня, 2021 р., 14:57
#ВеликеБудівництво_Вінниччина 
16 Вересня, 2021 р., 14:54
#ВеликеБудівництво_Вінниччина 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь