Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

13 Травня, 2024 р., 15:02
Дружину не назвеш свою коханою.
10 Травня, 2024 р., 11:50
 9 травня відбулося засідання комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, очолюваної першим заступником селищного голови Ігорем БАРСЬКИМ. До складу комісії, утвореної рішенням виконавчого комітету селищної ради, увійшли фахівці відділу земельних ресурсів, управління фінансів, відділу управління персоналом та правового забезпечення селищної ради, державної податкової інспекції та Національної поліції.
09 Травня, 2024 р., 08:35
9 травня відзначається День Європи на знак миру та солідарності європейських держав, об’єднаних спільними цінностями та інтересами. Ця дата знаменує річницю історичної «Декларації Шумана» 1950 року, яка заклала основи європейської інтеграції, стала початком створення Союзу європейських країн. Метою такої спільноти, за словами французького урядовця, було створення механізму попередження воєн, щоб їх не лише "не можна було уявити, а й вони були неможливими". Він наголошував, що економічна співпраця допоможе підвищити стандарти життя та стане першим кроком до об’єднаної Європи.
09 Травня, 2024 р., 08:14
8 травня у День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років у населених пунктах Оратівської селищної територіальної громади вшанували пам’ять 4 мільйонів українських воїнів та понад 5 мільйонів цивільних українців, які загинули у тій страшній війні. Світлу пам’ять усіх, хто загинув у боротьбі з нацизмом у Другій світовій війні, та за військовослужбовцями і цивільними громадянами, які полягли у російсько-українській війні, вшанували покладанням квітів до пам’ятних знаків, обелісків та меморіалів пам’яті загиблих і хвилиною мовчання, проведено молебні.  
09 Травня, 2024 р., 08:04
7 травня оратівчани мали змогу долучитися до фольклорно-етнографічного свята «Весняна вулиця», що за участю викладачів і вихованців пройшло на подвір’ї дитячої музичної школи Оратівської селищної ради. Юні таланти захоплювали чарівним виконанням музичних композицій і мелодій, у тому числі веснянок та гаївок, що продовжувало піднесену атмосферу  Великодніх свят.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь