Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

2024 рік

Проєкти рішень  на  60 сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу земельної ділянки безоплатно у власність Пухніченку О.П.

2. Про внесення змін до рішення  57 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 29.02.2024 № 1967

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки безоплатно у власність  Люльці О. С.

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки безоплатно у власність  Нечитайло В. М.

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки безоплатно у власність Дзюбенко В. А.

6.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Гулеватому Д. В.

7.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки безоплатно у власність  Патику В. В.

8.  Про розгляд заяви гр. Сененко Л.Т.

9. Про затвердження  проєкту  землеустрою щодо відведення земельних ділянок  в оренду та передачу в оренду  для городництва  гр. Крижанівській Л.М., гр. Крижанівському А.В.

10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування  будівель  закладів освіти.

11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування  будівель  закладів освіти.

12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування  будівель  закладів освіти.

13. Про виготовлення звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки.

14. Про передачу гр. Салій В.С. земельної ділянки в оренду.

15. Про передачу гр. Салію А.В. земельної ділянки в оренду . 

16. Про затвердження  проєкту  землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки в  оренду гр. Поляковій М.Я.

17. Про затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки в оренду для городництва  гр. Паюку Р.П.

18. Про розгляд заяви гр. Кучменка Р.В.

19. Про передачу гуманітарної допомоги.

20.  Про зміни до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Оратівській селищній територіальній  громаді на 2022-2025 роки

21. Про затвердження звіту про виконання бюджету Оратівської селищної територіальної громади за І квартал 2024 року.

22. Про внесення змін до програми Оратівської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки щодо підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей та викладення її у нові редакції

23. Про   внесення змін  до Програми поліпшення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту населених пунктів та об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів  пожежно-рятувальної служби  Оратівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки 

24. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність Артемчук Т. А., Білич М. М., Білича А. В., Білича А. А., Білич В. А., Бондаренка Р. В., Волинець Г. М., Демчишина Й. А., Кузьменка В. Д., Лопати С. В., Мельнічук Л. М., Мельнічука С. І., Мельника М. А., Палажченко С. В., Плахотнюка О. О., Рибалко Г. М., Сергієнко Н. Г., Ткачук М. І., Чернезі В. П., Білозор Л. М., Дині А. М., Шкледи Б. В., Щебенюк А. В., Юзви М. С.

25. Про розгляд  клопотання  ТОВ «АГРОФІРМА «КОРВЕТ»

26. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва громадянам Виходзь Ю.П., Ємець А.В., Ємець Р.О., Сирота А.В., Сирота Г.І., Сирота Т.О., Співак О.П., Сирота С.А.

27. Про участь у  конкурсі Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ».

28. Про вилучення приміщень Бартошівського та Прибережнянського сільських клубів з оперативного управління КЗ  «Оратівський  центр культури та дозвілля» та передачу  їх  відділу   житлово-комунального господарства, екології, архітектури та містобудування Оратівської селищної ради.

29. Про проєкт рішення «Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Оратівської селищної територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів у 2024 році  (Управлінню будівництва Вінницької обласної  військової (державної) адміністрації)»

30. Про внесення змін до  бюджету Оратівської селищної територіальної громади на 2024 рік»

31. Про  передачу субвенції з бюджету Оратівської селищної  територіальної громади державному бюджету.

32. Про  передачу субвенції з бюджету Оратівської селищної  територіальної громади державному бюджету.

33. Про поновлення гр. Безпальку М.П. терміну дії договору  оренди землі.

34. Про розгляд заяви гр. Руденко Н.П.

35.Про розгляд заяви гр. Руденко Н.П.

36. Про продаж земельної ділянки гр. Роженку М.І.

37. Про передачу майна Оратівської  селищної  територіальної громади в оперативне управління КП  «Оратівкомунсервіс»  

38. Про зміни до програми ремонту доріг Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки

39. Про       зміни     до          програми благоустрою   населених    пунктів Оратівської селищної територіальної громади  на 2022-2024 роки.

40. Про      використання  будинку  школи  (дитячий  садок)  для потреб суспільного життя  жителів  с. Вербівка 

41. Про  здійснення   державного контролю за  використанням та охороною земель.

42. Про  структуру та  штатну чисельність  апарату та виконавчих органів Оратівської селищної ради .

43. Про перейменування вулиць в Оратівській селищної територіальній громаді.

44. Про керуючу справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Мельничук Н. Д.

 

Проєкти рішень  на  59  (позачергову) сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1.  Про проєкти розвитку Оратівської селищної ради, що подаються для участі у конкурсі Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ» на  2024 рік.

2. Про дострокове припинення повноважень депутата Оратівської  селищної ради  Немировської О.М.

3.  Про виготовлення звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки.

 

Проєкти рішень  на  58  сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про виконання фінансового плану  комунального некомерційного підприємства    «Оратівський  центр  первинної  медико-санітарної  допомоги»   Оратівської  селищної ради  за 2023 рік

2.  Про  внесення змін до контракту із директором Оратівської дитячої музичної школи.

3. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельних ділянок у власність  Атаманській Л. П., Безвозюк Є. В., Головченку О. В., Драчуку О. І., Здрилюку І. М., Ковальчук Т. М., Коломійцю А. А., Луці С. В., Мацієвській Н. Ф., Нагорній Р. О., Онищенко Г. К., Паламарчук Т. Ю., Печенюку В. Л., Рибак Г. М., Соломко З. І., Шпаку П. П.

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Тузюку В. І.

5. Про затвердження технічної документації  з  нормативної  грошової  оцінки земельної ділянки, що надається в оренду гр. Скоріну Є.В.

6. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду ТОВ «УКРАЇНА»

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки набуття права користування (оренди) якої пропонується здійснити на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі аукціону для рибогосподарських потреб та надання дозволу на виготовлення  технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки набуття права користування (оренди) якої пропонується здійснити на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі аукціону для рибогосподарських потреб та надання дозволу на виготовлення  технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки

9. Про затвердження  проєкту  землеустрою щодо відведення земельних ділянок  в оренду та передачу її  в  оренду для  городництва гр. Шевчуку С.О.

10. Про затвердження  проєктів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок  в оренду та передачу в оренду  для городництва  гр. Крижанівській Л.М., гр. Крижанівському А.В.

11. Про розгляд заяви гр. Федчук А.В.

12. Про внесення змін до Програми організації відзначення на території Оратівської селищної територіальної громади державних та професійних свят, ювілейних та пам’ятних дат, відомих громадян, кращих трудових колективів та їх працівників, вшанування загиблих захисників на 2023- 2025 роки

13. Про внесення змін до Переліку першого типу комунального майна Оратівської селищної територіальної громади

14. Про розгляд заяви гр. Пасєки О.С.

15. Про надання Дерепащук Н.І. дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) 

16. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо інвентиризації земельної ділянки громадської забудови комунальної власності, на яку  має поширюватися  право сервітуту та встановлення строкового земельного сервітуту  ТОВ «ОРАТІВМ’ЯСО»  

17. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу земельних ділянок у власність громадянам Осюк О.В, Іващенку В.В., Пасіченку А.В.

18. Про передачу ПП «КОМАНГ» земельних  ділянок  в оренду.

19. Про розгляд заяви гр. Федчука А.В.

20. Про внесення змін до Переліку другого типу комунального майна Оратівської селищної  територіальної громади.

21. Про поновлення договору оренди землі ФГ «ЯДВІГА» 

22. Про передачу земельної ділянки в оренду ПВКП «УКРПОСТАЧ» 

23. Про затвердження  проєкту  землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки в  оренду ФГ «Надія П».

24. Про затвердження  проєкту  землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки  в оренду ТОВ «УКРАЇНА».

25. Про затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення та  передачу  земельної ділянки в оренду гр. Пашковському М.А. для городництва. 

26. Про розгляд  заяви  Сокур Олени Василівни.

27. Про  стан  реалізації  у 2021-2023 роках Стратегії  розвитку  Оратівської  селищної територіальної громади на 2021-2030 роки

28. Про внесення змін до рішення  49 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 06.11.2023 року № 1759.

29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки безоплатно у власність  Семенюк В. М.

30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки набуття права користування (оренди) якої пропонується здійснити на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі аукціону та надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

31. Про надання дозволу ТОВ «Агробуд» на виготовлення проєкту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  в  оренду  для  іншого сільськогосподарського  призначення

32. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ВИРОБНИЧОМУ КООПЕРАТИВУ «МАЯК»

33. Про затвердженя плану формування мережі закладів загальної середньої освіти Оратівської селищної територіальної громади.

34.  Про внесення змін до програми фінансової підтримки комунального закладу «Оратівська селищна соціальна аптека» на 2024 рік

35. Про затвердження Комплексної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб в Оратівській селищній територіальній громаді на 2024 - 2025 роки.

36. Про внесення змін до Програми розвитку архівної справи в Оратівській селищній територіальній громаді на  2022-2024 роки.

37. Про затвердження програми забезпечення житлом працівників комунальних   закладів  охорони здоров’я  та  освіти Оратівської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки.

38.  Про      зміни    до          програми  благоустрою  населених  пунктів Оратівської селищної територіальної громади  на 2022-2024 роки. 

39.  Про внесення змін до бюджету Оратівської  селищної територіальної громади на 2024 рік.

40. Про внесення змін до рішення №1643 45 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 07.09.2023.

41. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва громадянам Брянській А.В., Волкотрубу С.М., Пашковському М.А.

42. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо інвентиризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  на яку  має поширюватися  право сервітуту та встановлення строкового земельного сервітуту  ТОВ «КАЛИНІВСЬКИЙ МАСЛОСИРЗАВОД»  

43. Про розгляд заяви гр. Недолька С. В.

44. Про  Комплексну  оборонно-правоохоронну  програму Оратівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки у новій редакції

45. Про стан використання земель комунальної власності у Оратівській селищній територіальній громаді згідно з договорами оренди.

46. Про  передачу субвенції з бюджету Оратівської селищної  територіальної громади державному бюджету

 

Проєкти рішень  на  57  сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду  СФГ «КОЛОС» і СФГ «ВАЛЕНТИНА»

2. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду  Нагорному Р.П. та Зрубовенку В.А.

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

5. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на яку  має поширюватися  право сервітуту  

6. Про надання  дозволу  на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва.

7. Про розгляд заяви гр. Бондаренка М.М.

8. Про затвердження тарифів  надання платних соціальних послуг Оратівським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

9. Про зміни до Програми розвитку систем водопостачання  та  водовідведення населених пунктів  Оратівської  селищної територіальної громади  на   2024-2025  роки

10. Про      зміни    до    програми благоустрою  населених  пунктів Оратівської селищної територіальної громади  на 2022-2024 роки.

11. Про внесення змін до комплексної оборонно-правоохоронної програми Оратівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.

12. Про внесення змін до програми Оратівської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки щодо підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей

13. Про  передачу субвенції з бюджету Оратівської селищної  територіальної громади державному бюджету.

14. Про  передачу субвенції з бюджету Оратівської селищної  територіальної громади державному бюджету.

15. Про внесення змін до бюджету Оратівської  селищної територіальної громади на 2024 рік.

16. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок водного фонду.

17. Про надання  дозволу  на  виготовлення  проекту  землеустрою  щодо  відведення  та надання  в  оренду земельної  ділянки Андрусенку В.М. 

18. Про затвердження технічної документації  з  нормативної  грошової  оцінки земельної ділянки.

19. Про затвердження  проєкту  землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної   ділянки ФГ «Нива-С»

20. Про затвердження  проєктів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх в оренду для городництва.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки безоплатно у власність Пріщенко Н.Ф.

22. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду  Захарчуку Р.В., Захарчук О.В. та Шпаку М.В.

23. Про передачу земельної ділянки   в оренду ФГ «АГРО-САН» 

24. Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «Яблуневе-С» 

25. Про передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «Яблуневе-С»   

26. Про передачу земельної ділянки  в оренду ТОВ «Яблуневе-С» 

27. Про передачу земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби в оренду Руденко Н.П.

28. Про передачу земельної ділянки  для сінокосіння і випасання худоби в оренду Руденко Н.П.

29. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок безоплатно  у власність.

30. Про результати діяльності Немирівської окружної прокуратури на території Оратівської селищної територіальної громади у 2023 році

31.  Про  надання згоди на передачу ТОВ «С.В.–Транс» земельної ділянки в суборенду.

32.  Про  надання згоди на передачу ТОВ «С.В.–Транс» земельної ділянки в суборенду.

33. Про  надання згоди на передачу ТОВ «С.В.–Транс» земельної ділянки в суборенду.

34. Про   укладання з ПП «Команг» угоди про зміну сторони договору оренди землі.

35. Про поновлення терміну дії договору оренди землі Процюку О.О.

36. Про затвердження умов продажу права оренди  земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом на земельних торгах у формі електронного аукціону.

37. Про затвердження умов набуття права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності на земельних торгах у формі електронного аукціону

38. Про платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Оратівська лікарня планового лікування» Оратівської селищної ради

39. Про  передачу субвенції з бюджету Оратівської селищної  територіальної громади державному бюджету.

40. Про передачу в оперативне управління територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) майна комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади

41. Про робочу групу з питань формування мережі закладів освіти Оратівської селищної територіальної громади.

42. Про внесення змін до структури та штатної чисельності  апарату Оратівської  селищної ради та її виконавчих органів

 

Проєкти рішень  на  56  сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1. Про внесення змін до Переліку другого типу комунального майна Оратівської  селищної територіальної громади

2. Про внесення змін до рішення 49 сесії селищної ради  8 скликання №1764 від 06.11.2023

3. Про затвердження контракту з завідувачем комунальної установи «Оратівський трудовий архів» Лиманчук Л. Я.

4. Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальних допомог працівникам Оратівської селищної ради

5. Про затвердження розпоряджень виконуючої обов’язки Оратівського селищного голови, секретаря селищної ради

6. Про Статут Балабанівського закладу дошкільної  освіти (дитячий садок) «Теремок» Оратівської селищної ради Вінницької області (в новій редакції)

7. Про структуру та штатну чисельність  комунального підприємства «Оратівкомунсервіс».

8. Про затвердження звіту про виконання бюджету Оратівської селищної  територіальної громади за 2023 рік.

9. Про розподіл Фонду депутатів Оратівської селищної ради.

10. Про затвердження умов продажу права оренди  земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом на земельних торгах у формі електронного аукціону

11. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин Оратівської селищної ради на 2024 рік

12. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду  СФГ «КОЛОС» і СФГ «ВАЛЕНТИНА»

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «АГРО-САН»

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «АГРОБУД»

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «АГРОБУД»

16. Про затвердження  проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду для городництва

17. Про затвердження  проектів  землеустрою щодо відведенняземельної ділянки  в оренду для городництва

18. Про затвердження технічної  документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки

19. Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду для городництва     

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду гр. Басковичу В.О., гр. Баскович Т.Г. та гр. Лисенку А.А. зі зміною цільового призначення

21. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок безоплатно у власність

22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування  будівель  закладів освіти

23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування  будівель  закладів освіти

24. Про затвердження умов продажу права оренди  земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом на земельних торгах у формі електронного аукціону

25. Про передачу в оренду землі

26. Про передачу в оренду землі 

27. Про  припинення права постійного користування земельною ділянкою

28. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодовідведення земельної ділянки в оренду ФГ «Надія П»

29. Про надання дозволу ТОВ «Калинівський маслосирзавод» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель

30. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду гр. Ковтуну І.І.

31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки

32. Про надання  дозволу  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва

33. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі на (місцевості) 

34. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту  землеустрою гр. Молошному К.В.

35. Про надання  дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва

36. Про надання  дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва

37. Про внесення змін  до договору оренди землі

38. Про затвердження переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону)

39. Про розгляд заяв громадян.

40. Про  уповноваження головних спеціалістів відділу з питань організації надання адміністративних послуг селищної ради на вчинення нотаріальних дій на території Балабанівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

41. Про  уповноваження головних спеціалістів відділу з питань організації надання адміністративних послуг селищної ради на вчинення нотаріальних дій на території Новоживотівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

42. Про  уповноваження головних спеціалістів відділу з питань організації надання адміністративних послуг селищної ради на вчинення нотаріальних дій на території Оратівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади

43. Про  уповноваження головних спеціалістів відділу з питань організації надання адміністративних послуг селищної ради на вчинення нотаріальних дій на території Рожичнянського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади

44. Про  уповноваження головних спеціалістів відділу з питань організації надання адміністративних послуг селищної ради на вчинення нотаріальних дій на території Скоморошківського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади

45. Про  уповноваження головних спеціалістів відділу з питань організації надання адміністративних послуг селищної ради на вчинення нотаріальних дій на території Чагівського старостинського округу Оратівської селищної територіальної громади.

46. Про внесення змін до рішення 54 сесії 8 скликання Оратівської селищної ради від 22.12.2023 року № 1869

47. Про звіт начальника відділу земельних ресурсів Оратівської селищної ради щодо стану виконання повноважень у галузі земельних відносин за 2023 рік.

48. Про звіт директора комунального некомерційного підприємства «Оратівська лікарня планового лікування» Оратівської селищної ради Пашківської – Белелі Т.В.

 

 

 

 

Проєкти рішень  на  55 (позачергову) сесію Оратівської селищної ради 8 скликання:

1.  Про Програму фінансової підтримки комунального закладу «Оратівська  селищна соціальна аптека» на 2024 рік.

Додаток

2. Про зміни до Програми утримання об’єктів та майна комунальної власності Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки

3Про   внесення змін та доповнень до цільової  селищної програми підтримки Збройних Сил України, підрозділів: територіальної оборони, Національної гвардії України, Національної поліції України, Прикордонних військ України, Державної Служби України з надзвичайних ситуацій, Служби безпеки України  на  період правового режиму воєнного стану в Україні

4. Про затвердження Положення про резервний фонд бюджету Оратівської селищної територіальної громади

5. Про зміни до Програми організації харчування в закладах освіти Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки

6. Про внесення змін до програми Оратівської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки щодо підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей

 

 

08 Квітня, 2024 р., 14:11
1. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу земельної ділянки безоплатно у власність Пухніченку О.П.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь