Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

07 Лютого, 2024 р., 17:45
8 лютого в Оратівській селищній територіальній громаді оголошено днем жалоби. Оратівщина зустрічає «На щиті» захисника України ТРУШАКОВА Володимира Анатолійовича. Виїзд жалобного кортежу з тілом Захисника із міста Вінниці планується о 9.30 год. Далі орієнтовно об 10.45 год. кортеж прослідує за маршрутом: с. Чагів – с. Мервин – с. Оратів. Прохання до громади - за маршрутом слідування транспорту живим коридором віддати шану нашому воїну. Чин поховання за Володимиром Анатолійовичем відбудеться 8 лютого о 11.30 год.   в с. Оратів за місцем проживання захисника. Поховають воїна на місцевому кладовищі у с. Оратів Можливі зміни у часі слідування спецтранспорту «На щиті», про що буде повідомлено додатково.
07 Лютого, 2024 р., 10:40
6 лютого виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова і заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Сергій Сливка на нараді з керівниками комунальних підприємств, структурних підрозділів селищної ради, старостами обговорили поточні питання життєдіяльності громади.
06 Лютого, 2024 р., 10:53
Знову невимовний біль стискає груди... Знову, вкотре надходить чорна звістка про загибель мужнього воїна.
05 Лютого, 2024 р., 13:47
1 лютого на черговій 56 сесії селищної ради розглянуто 49 питань з різних напрямків життєдіяльності Оратівської громади.
29 Січня, 2024 р., 14:08
26 січня відбулася робоча зустріч юристів з благодійного фонду «Право на захист» з фахівцями відділу соціального забезпечення та охорони здоров’я Оратівської селищної ради й управління праці і соціального захисту населення Вінницької районної військової адміністрації. У ході зустрічі обговорили питання застосування змін щодо умов призначення допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, які перемістилися з територій, на яких ведуться (велися) бойові дії, або тимчасово окупованих рф, тимчасово окупованих територій, щодо яких не визначено дати завершення бойових дій (припинення можливості бойових дій) або тимчасової окупації, а також особам, у яких внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, зруйноване або непридатне для проживання житло.
29 Січня, 2024 р., 08:11
29 січня 1918 року битва під Крутами на Чернігівщині, за 130 кілометрів на північний схід від Києва,  під час наступу на Київ військ більшовиків стала легендарною. Вона стала  символом патріотизму і самопожертви молоді в боротьбі за Українську Незалежність. Молоді хлопці – учні Київської юнацької військової школи імені Богдана Хмельницького та Помічного студентського куреня Січових стрільців без бойового досвіду власною жертвою  призупинили наступ більшовицьких військ на столицю України. Це дало можливість евакуювати уряд Української Народної Республіки і продовжити переговори з країнами Четверного союзу (Німеччиною, Австро-Угорщиною, Туреччиною, Болгарією), які завершилися підписанням Брестського миру. Важливо було, аби на той момент українська столиця перебувала під контролем Центральної Ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь