Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корисна інформація. Оголошення

Постанова селищної територіальної виборчої комісії Вінницького району Вінницької області від 04.03.2021 року №53 "Про визнання обраним депутатом Оратівської селимщної ради Вінницького району Вінницької області настуного за черговістю кандидата"

                                                                                                                                

20 Травня, 2024 р., 09:49
Кількість харчових отруєнь різного походження різко збільшується в період спекотної погоди, коли завдяки підвищеній температурі повітря утворюються ідеальні умови для розмноження багатьох збудників кишкових інфекцій. Тому, окрім того, що винуватцями токсикоінфекції є бактерії та токсини, провокаторами захворювання також вважаються конкретні види їжі.
17 Травня, 2024 р., 10:53
07 травня 2024 року у Всеукраїнському молодіжному центрі відбулась презентація освітнього серіалу «Інклюзивна молодіжна робота», який є результатом роботи з інклюзією, що активізувалася завдяки ініціативі першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів». Серіал представляє собою важливий інструмент в молодіжній роботі, який допоможе ефективно залучати молодь до своїх проєктів і заходів, а також розкриє основні методи роботи з різними молодіжними групами, зокрема, з молоддю, яка має інвалідність. Серіал складається з вісімнадцяти серій-відеолекцій, які надають практичні поради щодо аспектів створення безпечного і доступного молодіжного простору. Додатково інформуємо, що створення серіалу є спільною ініціативою громадської організації «Рада жінок Донеччини», Фонду ООН у галузі народонаселення, Регіонального офісу UNFPA у Східній Європі та Центральній Азії за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства цифрової трансформації України та Радниці-Уповноваженої Президента України з питань безбарʼєрності. Освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота» доступний на платформі «Дія.Освіта» українською та англійською мовами за посиланням:  https://bit.ly/43PCYBo.
10 Травня, 2024 р., 15:32
13 травня, у поминальний день,  організовується підвіз людей автобусом до кладовища в селищі Оратів
08 Травня, 2024 р., 16:22
https://meteo.vn.ua/weather/
07 Травня, 2024 р., 08:37
 ТОВ «Агробуд»  повідомляє  жителів Оратівської громади,  що протягом    травня – червня  2024 року ( залежно від погодніх умов) на полях  господарства будуть проводитися роботи з обробітку культур хімічними засобами захисту рослин, які можуть завдати шкоди бджолам та великій рогатій худобі.
02 Травня, 2024 р., 11:32
Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області звертає увагу суб'єктів господарювання області на необхідність дотримання чинного законодавства під час торгівлі засобами захисту рослин, зокрема:
02 Травня, 2024 р., 08:24
До уваги водіїв! З 1 травня 2024 року в Україні набули чинності нові ПДР. Тому тепер водії зобов’язані й надалі вмикати ближнє світло або ходові вогні на авто поза межами населених пунктів. Це необхідно для кращої видимості транспорту в поганих погодних умовах і має підвищити безпеку на дорозі. Раніше цю необхідність прибирали на період з 1 травня до 1 жовтня. Нагадуємо, що раніше водії вдень не зобов’язані були вмикати денні ходові вогні або ближнє світло фар під час руху поза містом. Світло фар вдень вони повинні були вмикати тільки у найтемніші місяці – з 1 жовтня до 1 травня. Проте зараз із 1 травня, згідно з новими правилами, водії за межами населених пунктів повинні рухатися з увімкненими фарами в будь-яку пору доби та року. За порушення ПДР на водія чекає штраф у розмірі – від 425 до 510 грн. Також у правилах дорожнього руху зазначається, що водії можуть увімкнути дальнє світло фар або, додатково, протитуманні фари в умовах недостатньої видимості за умови, що це не засліплюватиме інших водіїв. Тому необхідно стежити за тим, щоби ваші дії не заважали іншим водіям. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, звертайтесь до нашого бюро (селище Оратів, вул. Героїв Майдану, 107) або до контактного центру системи безоплатної правничої допомоги за номером: 0800 213 103 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів).
25 Квітня, 2024 р., 14:04
ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО КОМАНДИ ПАТРУЛЬНИХ Вінницького р-н!🚔 Розміщення: м. Немирів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь