Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Маємо пам’ятати…

Дата: 22.10.2024 14:24
Кількість переглядів: 20

Вшанування пам’яті українських захисників має стати частиною національної ідеї, бо народ, який втрачає пам’ять, перестає ним бути. Вона має жити не лише хвилиною мовчання, а жити у серцях українців, як вдячність за кожен новий день на рідній землі.

22 жовтня минає рік, відколи згасло наповнене патріотичною незламністю і боротьбою життя солдата Збройних Сил України, нашого Героя-земляка Короля Олександра Івановича (24.05.1983- 06.10.2023) із села Оратів.

Народився і виріс Олександр Король у селі Оратів. Навчався у Лопатинській, затим у Чагівській школах. В Іллінецькому аграрному коледжі здобув спеціальність технолога. Працював на консервному заводі у м. Гайсин. Через деякий час Олександр повернувся у рідне село, де працював у ТОВ «Фарвуд». З перших днів повномасштабного вторгнення російського окупанта чоловік, як справжній патріот пішов боронити волю і незалежність нашої держави. Служив кулеметником. Брав участь у боях за Авдіївку, Дружківку.

Олександр Король був незламним борцем за мирне життя українців, за звільнення рідної землі від рашистської нечисті і за власну перемогу над важкою недугою… На жаль, в останньому бою із хворобою мужній боєць не вистояв. Він назавжди залишився 40-річним у пам’яті дружини, донечки, рідних, друзів, односельців і усієї громади.

Вічна і світла пам’ять бійцю Небесного строю.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь