Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 липня – День медичного працівника України

Дата: 26.07.2024 16:43
Кількість переглядів: 75

 Шановні медичні працівники, ветерани галузі охорони здоров’я

Оратівської селищної територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом.

Споконвіку більше за всі скарби і надбання цінувалося здоров'я людини. А ваша професія є однією із найшляхетніших і найшанованіших. Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям здоров'я та життя, немає жертовнішої та гуманнішої професії, аніж професія медика.

Цей день разом з вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість одужання, які вірять у ваші вміння, досвід і професіоналізм, у постійну готовність прийти на допомогу.

З часу повномасштабного вторгнення росії на територію нашої країни, на плечі медичних працівників ліг найважчий тягар із часів незалежності України. Рятувати життя захисникам, які мужньо боронять рідну землю, часто у складних умовах, під ворожими обстрілами – найвищий пріоритет кожного медика, вірного своєму професійному обов’язку і клятві, яку давав!

Віримо, що найкращі традиції української медичної еліти – лікарська честь і громадянська відповідальність, висока моральність та інтелігентність, працьовитість і професійність будуть тільки примножуватись.

Бажаємо вам, шановні медичні працівники, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. З вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте в майбутнє, долаючи труднощі сьогодення, направляючи всі зусилля на допомогу людям задля збереження життя і зміцнення здоров’я населення нашої громади. І нехай неодмінно здійсняться ваші плани, сподівання і мрії під мирним небом України!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь