Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Маємо пам’ятати…

Дата: 26.07.2024 16:40
Кількість переглядів: 88

Маємо пам’ятати…

Пам’ятати ціну кожного нового дня, за яку заплатили своїм життям вірні сини і доньки України. Виборюючи свободу і незалежність нашої Вітчизни вони йдуть у вічність Героями. Герої не вмирають, якщо жива память про них. Тож маємо її зберегти і передати прийдешнім поколінням.

27 липня минає перша річниця загибелі нашого Героя-земляка Сергія Михайловича КУКУРУЗИ (04.05.1988-27.07.2023).

Народився і жив Сергій Михайлович у с. Бугаївка. По закінченню Якимівської школи здобув у Тетіївському професійно-технічному училищі професію муляра- штукатура. Сергій обрав трудовий шлях будівничого, щоб приносити радість людям, створюючи красиві, сучасні, комфортні будівлі. Будувати, а не воювати, було його призначення у житті.

Рашистська війна перекреслила усі плани і мрії. Чоловік не встиг збудувати власний дім і створити сім’ю. З початку повномасштабного вторгнення рф мужній і сильний духом Сергій Кукуруза поповнив ряди Збройних Сил України. Служив у складі 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Він був щирим і доброзичливим, ніколи не відмовляв у допомозі, тому мав багато друзів. Воїн любив життя. Тому вірив у перемогу і наближав її.

Рік тому батькам Михайлу Васильовичу і Софії Омелянівні прийшла з фронту сумна звістка, що Сергій загинув під час виконання бойового завдання у районі Кліщіївки Донецької області. Безжальна і жорстока війна повернула сина до рідного дому «На щиті». Сергій назавжди залишився 35-річним для рідних і друзів, для бойових побратимів, для односельців і усієї громади.

Вічна слава і пам’ять Герою!

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь