Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пам’ять живе у серцях

Дата: 05.07.2024 11:10
Кількість переглядів: 104

Герої не вмирають… Стогне полита кров’ю патріотів українська земля, зболена могилами, над якими сумно розвіваються жовто-блакитні стяги, окроплені гіркими сльозами матерів, вдів, дітей. Але живою залишається пам’ять про Героїв російсько-української війни, яким ми завдячуємо блакиттю неба над нашою громадою і кожним мирним світанком.

Сьогодні, 5 липня, віддаймо шану пам’яті нашого земляка Олексія Петровича Сивоборода (26.03.1994-05.07.2023), який загинув при виконанні бойового завдання.

Народився Олексій 26 березня 1994 року в с. Кошлани в родині сільських трудівників, які привили синові працелюбність і любов до землі. Тож закінчивши місцеву школу хлопець без вагань обрав мирну професію хлібороба і пішов навчатися у Зозівський професійний аграрний ліцей на «механізатора».  З честю і гідністю виконавши свій військовий обов´язок строкової служби у Збройних Силах України, Олексій повернувся до рідного села, одружився. Щастям і радістю поповнилося родина Олексія й Олени з народженням донечки Юлії і синочка Євгенія. Натхненний мріями і сподіваннями, чоловік чесно і самовіддано трудився на землі, дбав про молоду сім’ю. А коли військова небезпека нависла над Україною Олексій став у ряди її захисників.

Рік тому поблизу населеного пункту Невельське Покровського району на Донеччині безжальна війна обірвала життя 29-річного відважного воїна Олексія Сивоборода з позивним «Док». Родина втратила люблячого і турботливого сина, чоловіка і батька, громада – щиру, добродушну, щедру людину, Україна – мужнього, незламного і відданого Вітчизні миротворця.

Вічна пам’ять Герою-земляку!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь