Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Маємо пам’ятати…

Дата: 23.06.2024 10:22
Кількість переглядів: 77

 

Велике горе і біль приніс в Україну російський агресор. Від нього втратила свої квітучі барви стражденна українська земля, густо просякнута пролитою кров’ю її оборонців-Героїв. Жалобним кольором огорнута, бо покидають її, йдучи у засвіти, найкращі: молоді, сильні, розумні, талановиті, ті, кому продовжувати рід український, бути нашим майбутнім. Натомість вони стають нашою історією, героїчною пам’яттю і вічним болем… У глибокій тузі Оратівщина від втрати своїх синів і доньок.

Ми бережемо спогади про кожного з Героїв і низько схиляємося перед величчю їх подвигу. 23 червня минає перша річниця із дня загибелі військовослужбовця Богдана Васильовича Паламарчука (15.04.1999– 23.06.2023). У день Святої Трійці згадаймо і вшануймо світлим спомином відважного Небесного лицаря, мужнього захисника української землі.

Народився Богдан Паламарчук 19 квітня 1999 року в селі Скибин. Навчався у Києві, де отримав професію кухаря та офіціанта. Молодий, повний енергії і мрій плекав плани на майбутнє, здійсненню яких завадила війна. Вона безжально обірвала життя справжнього патріота, який наближав Перемогу, виконуючи військовий обов’язок у складі 101-ї окремої бригади охорони Генерального Штабу імені генерал-полковника Геннадія Воробйова. Це елітне з'єднання у складі Збройних Сил України, що підпорядковується безпосередньо Головнокомандувачу та Генеральному штабу ЗСУ.

Мужній воїн Богдан Паламарчук із позивним «Естонець» загинув під час ворожого обстрілу поблизу населеного пункту Північне Донецької області і назавжди залишився 24-річним для мами, дружини, маленького синочка. Боляче усвідомлювати, що життя так рано обірвалося. Скільки доброго і світлого могло бути в попереду, але хоробрий захисник віддав його, обороняючи Україну, дорогих серцю людей і всіх нас. Час не зітре з пам’яті образ щирого, порядного і чесного нашого земляка, який став прикладом незламності духу, високого патріотизму і героїзму.

Доземний уклін Богдану Паламарчуку за нескореність і відданість ідеалам добра. Вдячність – за його хоробрість у боротьбі з окупантом, за силу духу та рішучість у захисті своєї країни.

Вічний спочинок і світла пам'ять Герою-земляку. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь