Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Маємо пам’ятати!

Дата: 07.06.2024 08:30
Кількість переглядів: 89

Минає час, а війна продовжує  нещадно знищувати цвіт української нації. Не минає невгамовний біль втрати. Пам’ятаємо велич подвигу кожного захисника, який став світлим янголом  Небес.

Сьогодні з глибоким сумом згадуємо річницю загибелі у російсько-українській війні одного з кращих синів нашої територіальної громади – Анатолія Пасічнюка (22.10.1977–07.06.2023). Це був важкий, скорботний і тривожний рік для згорьованих батьків Миколи Петровича і Катерини Іванівни, для дружини Любові Василівни та трьох дітей Героя Катерини, Анастасії і Данила.

Анатолій Миколайович народився у селі Новоживотів. Там пройшло його дитинство і шкільні роки. Після навчання у Зозівському ПТУ і строкової військової служби працював водієм у місцевому господарстві.

Анатолій був щирим, доброзичливим, працелюбним і відповідальним. Він любив Україну, свій край, рідну оратівську землю. Як справжній патріот у лиху годину російської агресії не роздумуючи став на захист Батьківщини. Сумлінно виконуючи громадянський і військовий обов’язок у безжальній боротьбі з рашизмом, сильний духом, чесний і справедливий воїн мужньо захищав цілісність і незалежність нашої держави, мир і спокій своєї родини та кожного з нас.

Загинув Анатолій Пасічнюк під час виконання бойового завдання в штурмовому бою під Покровськом у районі населеного пункту Первомайськ Донецької області. Похований у рідному селі.

Нехай велика жертва та відданість захисника миру, добра і світла вічно залишаться у наших серцях і будуть прикладом для наступних поколінь.

Вічна і світла пам’ять Герою! Згадаймо його вдячним словом та пом’янімо тихою молитвою.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь