Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем журналіста!

Дата: 06.06.2024 13:15
Кількість переглядів: 87

 6 червня в Україні відзначається професійне свято журналістів та тих, хто за покликанням душі був чи є причетним до цієї надважливої й цікавої справи. Адже сучасний світ неможливо уявити без постійно оновлюваної інформації і, звичайно, без тих, хто доносить її до всіх інших людей.

Цей день – особливий для всього нашого суспільства, бо саме журналісти забезпечують право громадян на одержання найбільш повної і достовірної інформації, формують громадську думку, допомагають аналізувати проблеми та знаходити ефективні шляхи їх вирішення. Друковане, озвучене чи поширене в онлайні, в дні миру та у воєнний час проникливе журналістське слово пише історію сьогодення, об’єктивно висвітлюючи найважливіші події у суспільно-політичному житті нашої громади, області, країни.

Бажаємо кожному журналісту об'єктивності у творчості, свободи та незалежності у професійній діяльності, добрих новин, високих рейтингів, щирої уваги небайдужого оточення, а також міцного здоров'я, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проєктів та наполегливості у досягненні нових висот на ниві журналістики.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь