Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тісно співпрацюємо з громадськими організаціями

Дата: 25.05.2024 20:16
Кількість переглядів: 61

 

З метою поліпшення якості соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей у громаді відділом соціального забезпечення та охорони здоров’я селищної ради налагоджено співпрацю з такими громадськими організаціями як «Оратівська районна організація воїнів – інтернаціоналістів», «Спілка учасників АТО/ООС Оратівщини», «Спілка солдатських матерів Оратівщини «Надія», «Ветеранський простір».

Зокрема, з питань надання військовослужбовцям нашої громади та їх родинам правової, психологічної, реабілітаційної, соціальної допомоги 30 травня в Оратові працюватимуть вінницькі фахівці з «Ветеранського простору». Консультаційну роботу проведе директорка громадського об’єднання Марія Довжик, яка вболіває за його розвиток та комфорт для кожного, хто звертається по допомогу. Має досвід волонтерської діяльності у шпиталях та відповідну освіту у сфері публічного управління й адміністрування. Як дружина військового добре знає, що турбує ветеранів і якої саме підтримки вони потребують. Крім того, з такою ж метою відвідає Оратів начальник відділу взаємодії з ветеранами війни з департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації Ірина Войтенко.   

Вони фахово займаються підтримкою ветеранів і ветеранок, учасників та учасниць бойових дій в Україні, їхніх рідних, родин полеглих та безвісти зниклих.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь