Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Професійна адаптація ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей

Дата: 22.05.2024 13:33
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.2017№432”Про затвердження Порядку та умов забезпечення соціальної та професійної адаптації осіб,які звільняються або звільнені з військової служби,з числа ветеранів війни,осіб,які мають особливі заслуги перед Батьківщиною,членів сімей таких осіб,членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни,членів сімей загиблих(померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності” надаються послуги із соціальної та професійної адаптації.

Заходи із соціальної та професійної адаптації надаються особам, які звільняються або звільнені з військової служби з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності. Професійна адаптація – заходи, спрямовані на здобуття, відновлення та удосконалення професійних знань, умінь та навичок шляхом професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, отримання іншої спеціальності на основі здобутого раніше ступеня (рівня) освіти, надання соціальних послуг у сфері зайнятості, підвищення професійної мобільності та конкурентоспроможності на ринку праці, забезпечення продуктивної зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь