Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Родина – наш надійний притулок

Дата: 17.05.2024 10:00
Кількість переглядів: 196

Родина є найпершим цінним орієнтиром та головним дороговказом на життєвому шляху кожного з нас. Вона формує особистість, знайомить із поняттям добра і зла, вчить довіряти, розуміти і прощати. Родина – невичерпне джерело наснаги, любові, щастя, добра та злагоди. Сім’я дає нам почуття згуртованості, вчить нас співпереживанню, доброзичливості й мудрості. В усі часи любов і повага до родини була основою народної моралі та її найвищим законом. Родина – наш надійний притулок у безмежному і не завжди дружньому світі. І кожен із нас обов’язково має вносити свій вклад у щастя своєї родини.

До Дня родини 16 травня 2024 року в  приміщенні комунального закладу «Оратівський селищний центр соціальних служб»  спільно з працівниками центру соціальних служб, працівниками відділу соціального забезпечення та охорони здоров’я Оратівської селищної ради і служби у справах дітей Оратівської селищної ради проведено круглий стіл з питань посилення соціального захисту дітей, створення прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, патронатних сімей та підтримки сім’ї.
Під час заходу розглянуто питання щодо функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу в громаді, обліку багатодітних сімей,  присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь