Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем матері, дорогі берегині роду!

Дата: 13.05.2024 08:31
Кількість переглядів: 51

 

В Україні вже стало доброю традицією відзначати в другу неділю травня День Матері. Ми вшановуємо це особливе свято, сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до матері, бо немає нічого сильнішого за мамину молитву і немає любові, вищої і жертовнішої за материнську -  довічної, непідкупної, істинної. 

Впродовж усього життя вона оберігає, дає сил і натхнення, допомагає долати життєві труднощі, вистояти у найскрутніші часи, досягати успіху та здобувати нові перемоги. Образ МАТЕРІ, її сердечне тепло та ласка для кожної людини назавжди залишаються найдорожчим втіленням моральних чеснот і самовідданості, уособлюють незрадливість і самопожертву. Материнська любов і материнська молитва є найнадійнішим оберегом нашим захисникам та захисницям у боротьбі з російським окупантом. Багато жінок, аби зберегти майбутнє своїх дітей, взяли до рук зброю і на рівні з чоловіками боронять Україну від ворога, що є проявом виняткового материнського героїзму.

Висловлюємо слова вдячності матерям усіх наших захисників і захисниць.  Нехай кожна з вас дочекається своїх дітей живими і неушкодженими з вогняного пекла війни, розв’язаної росією.

Особливо хочеться доземно вклонитися матерям, чиї сини і доньки стали на захист нашої Батьківщини, і віддали життя, захищаючи наш спокій і наші домівки. Кожна з вас здійснила подвиг, виховавши своїх дітей-патріотів. Велика шана і безмежна вдячність вам!

Бажаємо усім, хто носить священне ім’я МАТИ, міцного здоров’я, натхнення, терпіння, довгих років життя, душевного спокою, любові, добра і великого материнського щастя. Нехай ваші діти завжди будуть гордістю, радістю, світлом удачі для вас, а тепло домашнього вогнища, створене полум’ям любові материнського серця, зігріває кожну родину. Хай добро, моральні цінності та чесноти, які ви сієте в душах своїх дітей, стануть міцним підґрунтям задля процвітання та розбудови незалежної України, уславлення Оратівської громади.

Миру вам та усій Україні!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь