Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем матері, дорогі берегині роду!

Дата: 13.05.2024 08:31
Кількість переглядів: 63

 

В Україні вже стало доброю традицією відзначати в другу неділю травня День Матері. Ми вшановуємо це особливе свято, сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до матері, бо немає нічого сильнішого за мамину молитву і немає любові, вищої і жертовнішої за материнську -  довічної, непідкупної, істинної. 

Впродовж усього життя вона оберігає, дає сил і натхнення, допомагає долати життєві труднощі, вистояти у найскрутніші часи, досягати успіху та здобувати нові перемоги. Образ МАТЕРІ, її сердечне тепло та ласка для кожної людини назавжди залишаються найдорожчим втіленням моральних чеснот і самовідданості, уособлюють незрадливість і самопожертву. Материнська любов і материнська молитва є найнадійнішим оберегом нашим захисникам та захисницям у боротьбі з російським окупантом. Багато жінок, аби зберегти майбутнє своїх дітей, взяли до рук зброю і на рівні з чоловіками боронять Україну від ворога, що є проявом виняткового материнського героїзму.

Висловлюємо слова вдячності матерям усіх наших захисників і захисниць.  Нехай кожна з вас дочекається своїх дітей живими і неушкодженими з вогняного пекла війни, розв’язаної росією.

Особливо хочеться доземно вклонитися матерям, чиї сини і доньки стали на захист нашої Батьківщини, і віддали життя, захищаючи наш спокій і наші домівки. Кожна з вас здійснила подвиг, виховавши своїх дітей-патріотів. Велика шана і безмежна вдячність вам!

Бажаємо усім, хто носить священне ім’я МАТИ, міцного здоров’я, натхнення, терпіння, довгих років життя, душевного спокою, любові, добра і великого материнського щастя. Нехай ваші діти завжди будуть гордістю, радістю, світлом удачі для вас, а тепло домашнього вогнища, створене полум’ям любові материнського серця, зігріває кожну родину. Хай добро, моральні цінності та чесноти, які ви сієте в душах своїх дітей, стануть міцним підґрунтям задля процвітання та розбудови незалежної України, уславлення Оратівської громади.

Миру вам та усій Україні!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь