Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перейменовано вулиці

Дата: 27.04.2024 09:04
Кількість переглядів: 76

 

Відповідно до Закону України «Про заборону пропаганди російського нацистського тоталітарного режиму, збройної агресії російської федерації як держави-терориста проти України, символіки воєнного вторгнення російського нацистського тоталітарного режиму в Україну» забезпечується послідовна робота з очищення публічного простору в Оратівській селищній територіальній громаді від символів та назв російської імперської та радянської тоталітарної політики. Враховуючи громадське обговорення, пропозиції комісії виконавчого комітету селищної ради з питань найменування (перейменування) об’єктів комунальної власності, демонтажу символіки та елементів російського імперіалістичного та радянського тоталітарного режимів, рішенням 60 сесії селищної ради 8 скликання у населених пунктах перейменовано вулиці.

У селищі Оратів: 50-річчя Перемоги – на Соборна, Невського – на Волонтерська, Пушкіна – на Євгена Гуцала, Ватутіна – на Івана Богуна, Суворова – на Василя Ільчука.

У Оратівському старостинському окрузі у с. Прибережне Невського – на Івана Сірка.

У Новоживотівському старостинському окрузі у с. Якимівка: Першотравнева – на Набережна; у с. Животівка: Горького – на Подільська, Жовтнева – на Козацька, Кутузова – на Зелена, Першотравнева – на Героїв України; у с. Новоживотів: вулиця Пролетарська – на Містечкова.

У Скоморошківському старостинському окрузі у с. Скоморошки: Гагаріна – на  Степова, Піонерська – на Молодіжна; у с. Кам’яногірка Жовтнева – на Квітнева; у с. Чернявка: Першотравнева – на Братів Гончаруків, Жовтнева – на Миру; у с. Скала: Жовтнева – на Героїв України.

У Чагівському старостинському окрузі у с. Кожанка провулок Ватутіна – на Затишний, провулок Колгоспний – на Селянський, вулицю Гагаріна – на Захисників Маріуполя; у с. Велика Ростівка: Жовтнева – на Цегельна; у с. Медівка Першотравнева – на Центральна.

У Балабанівському старостинському окрузі у с. Підвисоке: Некрасова – на Затишна, Колгоспна – на Перемоги; у с. Сабарівка Смереканська – на Ярослава Курасова; у с. Фронтівка: Гагаріна – на Богдана Хмельницького, Островського – на Івана Франка, Некрасова – на Михайла Коцюбинського. 

Фото без опису

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь