Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 19.04.2024 16:02
Кількість переглядів: 76

19 квітня виконуюча обовязки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова провела чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому розглянуто та одноголосно прийнято 22 рішення, серед яких розглядалися питання фінансової діяльності селищної ради. Заслухано інформацію начальника відділу фінансового управління селищної ради Валентину Голдун щодо затвердження звіту про виконання бюджету Оратіської селищної територіальної громади за І квартал поточного року,  передачі субвенції з селищного бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів у 2024 році (Управлінню будівництва Вінницької обласної  військової адміністрації) та на потреби військової частини, а також внесення змін до бюджету на 2024 рік. Було також прийнято рішення про створення робочої групи щодо складання прогнозу бюджету громади на 2025-2027 роки та проєкту бюджету на наступний рік. З метою наповнення місцевого бюджету шляхом стягнення боргів з неплатників за оренду комунальної землі, розглядалося питання про стан використання земель комунальної власності у громаді згідно з укладеними договорами оренди.

Члени виконавчого комітету схвалили та вирішили внести на розгляд сесії селищної ради проєкти рішень про внесення змін до селищних програм: програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Оратівській селищній територіальній громаді на 2022-2025 роки, Програми щодо підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей на 2024-2026 роки, Програми поліпшення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту населених пунктів та об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів пожежно- рятувальної служби Оратівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.

Рішенням виконкому було затверджено Положення про порядок призначення та реєстрації помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки, а також інформаційної та технологічної карток адміністративної послуги «Надання довідки про  місце  поховання  особи».

Члени виконавчого комітету вивчили питання стану дотримання виконавської дисципліни у виконавчих органах Оратівської селищної ради за підсумками І кварталу 2024 року. Враховуючи звернення двох ветеранів війни, які набули інвалідність внаслідок бойових дій, та потребують поліпшення житлових умов,було прийнято рішення поставити їх на квартирний облік.

Виконавчим комітетом обговорювалося питання перейменування вулиць у населених пунктах громади, назви який суперечать закону України щодо деколонізації топонімів та заборони пропаганди російської імперіалістичної політики в Україні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь