Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спартакіада допризовної молоді.

Дата: 17.04.2024 13:44
Кількість переглядів: 66

На початок квітня в Оратівській селищній територіальній громаді стартував регіональний етап Спартакіади серед допризовної молоді. Спортивний турнір проводиться з метою удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України та правоохоронних органах. А основними завданнями Спартакіади є популяризація здорового способу життя, підвищення престижу військової служби, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та залучення молоді до систематичних занять військово-прикладними видами спорту.

Команди юнаків із семи ліцеїв громади змагалися в багатоборстві: показували влучність у метанні гранати та стрільбі з пневматичної гвинтівки, демонстрували силову підготовку у підтягуванні на перекладині, спортивні здібності у бігу на дистанції 100 м та витривалості у кросі 1000 м.

Переможцями Спартакіади регіонального етапу за результатами змагань визнані учні Чагівського ліцею Олександр П’ятківський і В’ячеслав Бондар, вчитель Кучменко Олег Анатолійович, і Якимівського ліцею – Дмитро Дячук і Павло Щуренко, вчитель Харчук Ігор Павлович. Вони стали учасниками  районного етапу Спартакіади, що відбувся 10 квітня у селі Агрономічному.

На урочистому відкритті Спартакіади учасників змагань привітали заступник голови Вінницької районної військової адміністрації Володимир Цвігун і голова Вінницької районної організації всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства  «Колос» Роман Усумбелі.

Серед 13 команд, які взяли участь у змаганнях з багатоборства, команда Оратівської селищної територіальної громади у загальному заліку виборола 2 призове місце і 1 місце в особистому заліку зайняв Дмитро Дячук. Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами від Вінницької РВА та ВФСТ "Колос".

Старшокласники нашої громади Дмитро Дячук (с. Якимівка) і Олександр П’ятківський (с. Чагів), показавши найкращі результати у районному турнірі, ввійшли до складу збірної команди Вінницького району та взяли участь в обласному етапі Спартакіади. Команда Вінницького району виборола 2 місце у загальному заліку, а наш Дмитро Дячук в особистому заліку – 3 місце.

Вітаємо наших переможців та їх наставників і бажаємо юним спортсменам підкорення нових висот.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь