Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога Оратівській лікарні

Дата: 04.04.2024 16:28
Кількість переглядів: 62

3 квітня до нашої громади надійшла гуманітарна допомога для лікарні планового лікування від благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія». Переважно благодійний фонд спрямовує зусилля на допомогу прифронтовим лікарням та шпиталям. Проте, не залишається поза увагою забезпечення усім необхідним медичних закладів Вінниччини, що приймають багато внутрішньо переміщених осіб, які потребують лікування, а також значну чисельність військових, які проходять лікування і реабілітацію.

Представники благодійного фонду «Надія» передали лікарні різноманітні розхідні медичні матеріали, лабораторне приладдя, нову газову плиту з електричною духовкою Whirlpool для харчового блоку лікувального закладу.

Спільно з командою БФ «Надія» Оратівську лікарню відвідали народні депутати України від ВО «Батьківщина» Олег Мейдич, що представляє інтереси нашого виборчого округу, і Валерій Дубіль, перший заступник голови Комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування.

Народні обранці під час робочої зустрічі з першим заступником селищного голови Ігорем Барським і заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Сергієм Сливкою обговорили із директором підприємства Тетяною Пашківською-Белелею основні напрямки діяльності і нагальні проблеми щодо заміни вікон і завершення утеплення будівлі Оратівської лікарні планового лікування.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь