Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працюють постійні комісії селищної ради

Дата: 03.04.2024 10:21
Кількість переглядів: 63

У профільних постійних комісіях селищної ради депутати за участю спеціалістів виконавчих органів селищної ради опрацювали і погодили висновки та рекомендації з питань, що пропонуються до розгляду на пленарному засіданні 58 сесії селищної ради 8 скликання 04 квітня цього року. Загалом до порядку денного сесії вноситься сорок п’ять питань. Близько двадцяти питань стосуються регулювання земельних відносин мешканців громади.

У постійних комісіях заслухали і обговорили стан реалізації у 2021-2023 роках Стратегії розвитку Оратівської селищної територіальної громади на 2021-2030 роки.

Депутати попередньо погодили проєкти програми підтримки внутрішньо переміщених осіб і програми забезпечення житлом працівників комунальних закладів охорони здоров’я та освіти, що є надзвичайно актуальними для громади.

Також детально опрацювали напрацьовані відповідальними структурними підрозділами селищної ради зміни до комплексних і галузевих програм селищної ради, що стосуються підтримки соціальної аптеки; благоустрою населених пунктів громади; розвитку архівної справи; оборонно-правоохоронної діяльності.

Попередньо розглянувши схвалили пропозиції щодо змін до бюджету селищної територіальної громади, що стосувалися найперше підтримки Збройних Сил України, а також забезпечення функціонування освіти, соціального соціального обслуговування, комунального господарства.

Було обговорено також питання щодо використання комунального майна і функціонування комунальних закладів. Зокрема, попередньо узгоджено план формування мережі закладів загальної середньої освіти Оратівської громади у рамках реформи Нової української школи.

Усі п’ять постійних комісій селищної ради відповідно до профільного спрямування розглянули необхідні для забезпечення життєдіяльності нашої громади питання, що сприятиме конструктивному ухваленню рішень на пленарному засіданні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь