Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 01.04.2024 08:16
Кількість переглядів: 345

 28 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Оратівської селищної ради під головуванням виконуючої обов’язки Оратівського селищного голови, секретаря селищної ради Лесі Ларіонової.

Розпочали засідання виконавчого комітету з питання про стан реалізації у 2021-2023 роках Стратегії розвитку Оратівської селищної територіальної громади на 2021-2030 роки. Заслухавши інформацію начальника відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності селищної ради Миколи Янкового схвалили для внесення на розгляд селищної ради відповідний проєкт рішення.

Заслухавши інформації керівників відповідних структурних підрозділів селищної ради члени виконавчого комітету розглянули і схвалили проєкти Комплексної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб в Оратівській селищній територіальній громаді на 2024 - 2025 роки та Програми забезпечення житлом працівників комунальних закладів охорони здоров’я та освіти Оратівської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки. Також розглянувши пропозиції виконавчих органів селищної ради щодо забезпечення належної роботи комунальних установ і підприємств схвалили зміни до діючих селищних програм. Зокрема, програми фінансової підтримки комунального закладу «Оратівська селищна соціальна аптека», програми розвитку архівної справи, програми благоустрою населених пунктів Оратівської селищної територіальної громади, а також схвалили проєкт комплексної оборонно-правоохоронної програми Оратівської селищної територіальної громади у новій редакції.

Начальник управління фінансів селищної ради Валентина Голдун ознайомила із запропонованими змінами до бюджету селищної територіальної громади на 2024 рік. Зокрема, щодо реалізації програм і повноважень у галузі освіти, соціальних гарантій, житлово-комунального господарства, а також передачі з місцевого бюджету до державного бюджету субвенції на підтримку військової частини Збройних Сил України. Відповідні проєкти рішень схвалено для подальшого розгляду на сесії селищної ради.

Заслухавши інформацію про функціонування прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу на території громади, на засіданні виконавчого комітету було ухвалено ряд рішень стосовно захисту інтересів дітей, опіки та піклування.

Розглянули і ухвалили блок рішень з питань житлово-комунального господарства. Зокрема, заслухавши інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства, екології, архітектури та містобудування селищної ради Михайла Олофінського про забезпечення у 2023 році благоустрою у населених пунктах нашої громади, прийняли рішення виконавчого комітету про проведення з 1 квітня двомісячника благоустрою та санітарної очистки на території  Оратівської  селищної територіальної громади. Системний  контроль за дотриманням правил благоустрою населених пунктів із застосуванням  заходів адміністративного впливу у разі виявлення порушень покладений на  спеціаліста І категорії відділу житлово-комунального господарства, екології, архітектури  та  містобудування  селищної ради. Також було прийнято ряд рішень стосовно упорядкування адресного господарства, забезпечення вивезення твердих побутових відходів, організації квартирного обліку, видалення аварійних дерев тощо.

Члени виконавчого комітету розглянули стан роботи зі зверненнями громадян та кадрового забезпечення у селищній раді.

Рішеннями виконкому також були затверджені інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг для спрощення і якісного задоволення потреб жителів нашої громади.  

Загалом на засіданні виконавчого комітету конструктивно і злагоджено розглянули 37 питань життєдіяльності громади і ухвалили відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь