Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога військовим – першочергові рішення депутатів

Дата: 01.03.2024 18:43
Кількість переглядів: 73

 

Розпочавши 29 лютого пленарне засідання сесії селищної ради виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова повідомила про отриману із військової частини Подяку селищній раді за надану із бюджету територіальної громади фінансову допомогу. Це спільний вклад у нашу перемогу.

Депутати продовжують спрямовувати фінансові ресурси на підтримку Збройних Сил України. Зокрема, ухвалили рішення про передачу субвенції з бюджету селищної територіальної громади до державного за зверненнями трьох військових частин.   

Також було внесено зміни до програми Оратівської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки щодо підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей, що   стосуються розширення напрямків допомоги військовослужбовцям та членам їх сімей у нашій громаді. За інформацією начальника відділу соціального забезпечення та охорони здоров’я селищної ради Анастасії Житник на Вінниччині стартувала пілотна програма щодо соціальної адаптації ветеранів війни та їх сімей шляхом реабілітації у рекреаційних закладах із залученням відповідних фахівців. Із 63 громад Вінниччини, Оратівська громада серед 16 громад, які запроваджують цю послугу. У рамках цієї програми із селищного бюджету запропоновано передбачити 500 тис. грн. на реабілітацію, а також на виплати дітям військовослужбовців до Дня Святого Миколая із розрахунку по 3 тис. грн. на кожну дитину.

Для фінансового забезпечення ухвалених рішень депутати внесли відповідні зміни до бюджету селищної територіальної громади на 2024 рік. Зокрема, за рахунок вільного залишку селищного бюджету передбачили кошти на пріоритетні напрямки життєдіяльності громади: підтримка військових, освіта, соціальний захист, житлово-комунальне господарство та інші.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь