Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На порядку денному – важливі для громади питання

Дата: 01.03.2024 18:38
Кількість переглядів: 64

 

29 лютого відбулося пленарне засідання 57 сесії селищної ради 8 скликання. У роботі взяли участь 19 депутатів селищної ради та запрошені депутат Вінницької районної ради Олександр Білецький, заступники селищного голови, керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів селищної ради, старости, представники засобів масової інформації.

Розпочали роботу з питання про результати діяльності Немирівської окружної прокуратури на території Оратівської селищної територіальної громади у 2023 році.

Далі депутати внесли зміни до Програми благоустрою населених пунктів Оратівської селищної територіальної громадина 2022-2024 роки і до Програми розвитку систем водопостачання та водовідведення населених пунктів Оратівської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки з метою забезпечення реалізації певних напрямків діяльності.

Наступними рішеннями було затверджено тарифи на платні соціальні послуги, що надаються Оратівським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг), і на платні медичні послуги, що надаються Оратівською лікарнею планового лікування. Це сприятиме ефективній і результативні роботі закладів.

Депутати також вирішили передати з оперативного управління лікарні планового лікування у оперативне управління територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) обладнання з очищення повітря.

У другій частині пленарного засідання депутати розглянули і ухвалили близько двадцяти рішень щодо земельних відносин різного характеру.

Також народні обранці затвердили склад робочої групи з питань формування мережі закладів освіти Оратівської селищної громади. До складу групи увійшли фахівці відділу освіти, молоді та спорту, керівники комунальних закладів освіти, депутати, старости для комплексного і ефективного вивчення стану справ і напрацювання пропозицій щодо реформування закладів освіти у Оратівській територіальній громаді.

Загалом на розгляд сесії селищної ради було внесено сорок питань. Три питання знято з розгляду для доопрацювання, одне рішення не було підтримане депутатами.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь