Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота у постійних комісіях селищної ради

Дата: 28.02.2024 19:09
Кількість переглядів: 57

 

Постійні комісії селищної ради активно працюють. Згідно з чинним законодавством і положенням постійні комісії є органами ради, що обираються із числа її депутатів, для вивчення, попереднього розгляду і підготовки питань, які належать до її відання.

Попередньо у постійних комісіях відповідно до профільного спрямування депутати за участю представників виконавчих органів селищної ради детально обговорили питання, які плануються до розгляду на черговій сесії селищної ради. З питань, які належать до відання постійних комісій, за результатами попереднього розгляду ухвалено висновки і рекомендації. Зокрема, до порядку денного пленарного засідання 57 сесії селищної ради 8 скликання, що відбудеться 29 лютого поточного року, включено близько сорока питань. Серед них, питання про зміни до програм селищної ради, які стосуються підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей,  благоустрою, розвитку систем водопостачання та водовідведення населених пунктів нашої громади; питання щодо змін до бюджету селищної територіальної громади; питання про тарифи на платні послуги, що надаються лікарнею планового лікування та територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Також профільною комісією погоджено близько двадцяти питань, що стосуються земельних відносин.

В цілому, завдяки виваженій і ефективній роботі усіх п’яти постійних комісій селищної ради, з повним розумінням важливості прийнятих рішень для забезпечення життєдіяльності Оратівської територіальної громади, подальша робота у сесійній залі проходить злагоджено і конструктивно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь