Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розглянули звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств

Дата: 23.02.2024 11:24
Кількість переглядів: 231

 

22 лютого згідно з планом відбулося засідання виконавчого комітету Оратівської селищної ради, на якому розглянули ряд важливих для життєдіяльності громади питань.

Розпочали роботу зі звітів про виконання фінансових планів комунальних підприємств за 2023 рік.

Зокрема, директор КП «Оратівкомунсервіс» Андрій Сапіга констатував, що  фінансовим планом у минулому році передбачалися витрати підприємства для надання послуг у обсязі близько 13 млн грн, але за рахунок економії коштів на забезпечення вуличного освітлення, яке майже не використовувалося, фактичні витрати підприємства за минулий рік склали майже 11 млн грн. Із селищного бюджету за цільовими програмами підприємство отримало 8,3 млн грн. Загалом план по доходах за звітний період виконаний на 94,6%.

Директор КНП «Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Олег Галушка зазначив, що центр включає 5 амбулаторій загальної практики сімейної медицини та 34 фельдшерські пункти, які ослуговують 16075 задекларованих жителів громади, або 80 відсотків загальної чисельності населення Оратівщини.  За звітний 2023 рік підприємство отримало 12,3 млн грн від Національної служби здоров’я України за надані послуги. На виконання цільовї програми «Майбутнє Оратівщини в збереженні здоров'я громадян» з селищного бюджету спрямовано 4,8 млн грн. та 944 тис. грн – на оплату комунальних послуг. В цілому отримали 18,1 млн грн доходу, що становить 100,3% запланованого обсягу. Витрати підприємства у 2023 році склали 17,9 млн грн.

Директор Оратівської лікарні планового лікування Тетяна Пашківська-Белеля проінформувала, що лікарня обслуговує 18673 жителів Оратівської громади. Дохідна частина фінансового плану підприємства у минулому році становить  35 млн грн, або на 22% менше запланованого показника. Дохід з місцевого бюджету за цільовими селищними програмами – 295,3 тис. грн. 

Після обговорення члени виконавчого комітету відповідними рішеннями затвердили звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств за 2023 рік.

Члени виконавчого комітету також вирішили схвалити і пропонувати на розгляд сесії селищної ради проєкт рішення про передачу субвенції в обсязі 500 тис грн з бюджету селищної територіальної громади до державного бюджету для потреб військової частини відповідно до Цільової  селищної програми підтримки Збройних Сил України, підрозділів: територіальної оборони, Національної гвардії України, Національної поліції України, Прикордонних військ України, Державної Служби України з надзвичайних ситуацій, Служби безпеки України  на  період правового режиму воєнного стану в Україні.

Заслухавши інформацію начальника відділу управління персоналом та правового забезпечення селищної ради Петра Друзя про стан представництва інтересів селищної ради у судах, рішенням виконавчого комітету відповідним структурним підрозділам селищної ради було доручено до 01.05.2024 завершити формування реєстру нерухомого майна, реєстру земельних  ділянок  та об’єктів природо-заповідного фонду, власником яких є Оратівська селищна територіальна громада для забезпечення контролю і ефективного їх використання.

Розглянуті також питання житлово-комунального та соціального харектеру. Зокрема, було створено Робочу групу з визначення потреб населення Оратівської селищної територіальної у соціальних послугах, затверджено графіки проведення профілактичних медичних оглядів, затверджено інформаційну і технологічну картки адміністративної послуги «Видача довідки-характеристики», надано дозвіл на видалення аварійних дерев тощо.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь