Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На робочій нараді

Дата: 22.02.2024 08:45
Кількість переглядів: 65

На робочій нараді, проведеній 20 лютого виконуючою обов’язки Оратівського селищного голови, секретарем селищної ради Лесею Ларіоновою, з керівниками комунальних підприємств і структурних підрозділів селищної ради обговорили основні проблемні питання, що стосуються життєдіяльності громади, враховуючи актуальність організації роботи кожної галузі.

Одним із важливих напрямків залишається забезпечення благоустрою територій населених пунктів громади. Зокрема, проблемним на сьогодні є питання організації у селах збирання і вивезення твердих побутових відходів.

Відповідним підрозділам і службам доручено підготувати пропозиції щодо вирішення проблеми враховуючи забезпечення майданчиками, баками, роботу спецтранспорту, маршрути, вартість послуги і укладення ізтжителями відповідних договорів на обслуговування. Також Леся Ларіонова звернула увагу на якнайшвидше облаштування встановленої теплиці і використання для вирощування посадкового матеріалу квітів.

Єфективне і раціональне використання землі у Оратівській громаді є надзвичайно важливим. Відділ земельних ресурсів селищної ради наразі здійснює документальну інвентаризацію договорів оренди, за результатами якої будуть визначені основні завдання і пріоритети подальшої роботи у цьому напрямку. Також на часі врегулювання процесу укладення угод щодо оренди водного фонду громади.

Обговорили проблеми забезпечення бронювання кваліфікованих працівників сільського господарства та критичної інфраструктури нашої громади в умовах мобілізації. Начальник сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами селищної ради Юрій Гончарук повідомив, що лише два фермерських господарства забронювали своїх працівників. На розгляді пакет документів щодо бронювання працівників центру первинної медико-санітарної допомоги, як об’єкта критичної інфраструктури. Питання бронювання надзвичайно важливе не лише для роботи окремих підприємств і установ, а й для життєдіяльності громади загалом.

На постійному контролі забезпечення медичними послугами жителів громади і стан захворюваності.

Начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності селищної ради Микола Янковий проінформував про напрацювання щодо участі громади у конкурсі проєктів, анонсованому Вінницькою обласною радою. Також йде підготовка на розгляд сесії селищної ради питання про стан реалізації стратегії розвитку Оратівської громади на 2021-2030 роки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь