Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В пріоритеті громади – підтримка Збройних Сил України

Дата: 14.02.2024 16:03
Кількість переглядів: 129

13 лютого на позачерговому засіданні виконавчого комітету Оратівської селищної ради розглянуто 15 питань порядку денного.

Враховуючи особливу важливість і актуальність першочергово схвалили проєкти рішень, що пропонуватимуться для розгляду на сесії селищної ради. Зокрема, погодили зміни до комплексної оборонно-правоохоронної програми Оратівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки для забезпечення підтримки військових частин, а також програми Оратівської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки щодо підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей з метою підтримки родин загиблих та померлих воїнів під час російсько-української війни, що включають соціальну адаптацію учасників бойових дій та їх сімей, допомогу матерям і дітям загиблих у російсько-українській війні захисників. Узгодили передачу субвенції з бюджету громади до державного бюджету для фінансового забезпечення двох військових частин у загальному обсязі 1,1 млн грн згідно з програмами. Відповідно для забезпечення виконання заходів програм щодо допомоги формуванням Збройних Сил України та з метою проведення невідкладних видатків погодили проєкт змін до бюджету Оратівської селищної територіальної громади на поточний рік.

З метою належного забезпечення жителів громади якісними послугами рішенням виконкому затвердили інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги «Надання виписки з погосподарської книги». Для отримання виписки громадяни можуть звернутися до старости або до центру надання адміністративних послуг селищної ради.

Виконавчим комітетом було ухвалено ряд рішень, спрямованих на забезпечення гарантій і захист інтересів дітей з урахуванням висновків комісії з питань захисту прав дитини.

Також на засіданні були розглянуті питання щодо житлово-комунального і адресного господарства відповідно до звернень жителів громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь