Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця з БФ «Право на захист»

Дата: 29.01.2024 14:08
Кількість переглядів: 101

26 січня відбулася робоча зустріч юристів з благодійного фонду «Право на захист» з фахівцями відділу соціального забезпечення та охорони здоров’я Оратівської селищної ради й управління праці і соціального захисту населення Вінницької районної військової адміністрації. У ході зустрічі обговорили питання застосування змін щодо умов призначення допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, які перемістилися з територій, на яких ведуться (велися) бойові дії, або тимчасово окупованих рф, тимчасово окупованих територій, щодо яких не визначено дати завершення бойових дій (припинення можливості бойових дій) або тимчасової окупації, а також особам, у яких внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, зруйноване або непридатне для проживання житло.

Зокрема обговорили останні зміни стосовно компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб.  На даний час в Оратівській громаді проживає 562 внутрішньо переміщених осіб.

Благодійний фонд «Право на захист» є єдиним офіційним представником Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні. Він надає консультаційну, юридичну та психологічну підтримку усім постраждалим від воєнних дій, біженцям, людям без громадянства. Представники «Право на захист» тісно співпрацюють з відповідними службами в Оратівській громаді.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь