Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 26.01.2024 10:22
Кількість переглядів: 384

25 січня поточного року на черговому засіданні виконавчого комітету Оратівської селищної ради враховуючи важливість і актуальність спочатку розглянули підсумки економічного та соціального розвитку селищної територіальної громади за минулий рік, визначили основні напрямки роботи і завдання на 2024 рік. Інформував Микола Янковий, начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності.

Також одноголосним рішенням члени виконкому схвалили звіт про виконання бюджету Оратівської селищної територіальної громади за минулий рік, представлений начальником управління фінансів селищної ради Валентиною Голдун, та прийняли рішення внести його на затвердження сесії селищної ради.

Для забезпечення виконання дохідної та видаткової частини бюджету селищної територіальної громади та своєчасного фінансування запланованих його видатків на 2024 рік було затверджено плани заходів щодо організації виконання бюджету селищної територіальної громади на 2024 рік, а також  наповнення селищного бюджету, ефективного використання бюджетних коштів та посилення бюджетної дисципліни.

Стосовно діяльності дорадчих органів при виконавчому комітеті селищної ради на засіданні розглянули результати роботи адміністративної комісії за 2023 рік. Також було внесено зміни до складу опікунської ради при виконавчому комітеті селищної ради, створеної для соціального захисту недієздатних або обмежено дієздатних осіб, та до складу комісії з розподілу і передачі гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

Для забезпечення виконання життєво важливих функцій у територіальній громаді було визначено об’єкти критичної інфраструктури шляхом затвердження відповідного переліку. Також на засіданні виконкому прийнято кілька рішень з питань благоустрою і комунального господарства.

За поданням служби у справах дітей селищної ради виконавчий комітет ухвалив ряд рішень щодо захисту інтересів і прав дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь