Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча нарада

Дата: 26.01.2024 10:12
Кількість переглядів: 253

23 січня поточного року на нараді за участю керівників комунальних підприємств, начальників відділів та управлінь селищної ради, старост  обговорили нагальні питання життєдіяльності і проблеми у громаді, окреслили шляхи вирішення.

Інформуючи начальник відділу освіти, молоді і спорту Федір Барановський наголосив на недостатній наповнюваності дошкільних закладів до 15 дітей та закладів загальної середньої освіти до 30 учнів. Звернув увагу на проблему кадрового забезпечення вчителів математики, інформатики, фізики та іноземної мови. Також Федір Барановський окреслив основні етапи реформи старшої школи, зазначивши напрямки і виклики подальшого функціонування освітніх закладів нашої громади.

Обговоривши проблеми галузі та враховуючи активну діяльність працівників культури щодо організації зборів на допомогу і підтримку військових, начальнику відділу культури та туризму Асі Возній доручено напрацювати пропозиції з оптимізації і активізації роботи сільських будинків культури, клубних закладів та бібліотек.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів влади Сергій Сливка наголосив, що ведеться робота, спрямована на подальше забезпечення функціонування медичного закладу, перспективи розвитку лікарні, аби вона залишалася у спроможній мережі як загальна лікарня. Проінформував про підготовку і подання до благодійної організації документів щодо заміни 36 вікон у будівлі лікарні планового лікування.

Про роботу житлово-комунального господарства проінформував директор комунального підприємства «Оратівкомунсервіс» Андрій Сапіга. Звернув увагу на проблеми з водопостачанням у селищі. Також зазначив, що із старостами узгоджено кандидатури і у населених пунктах громади зможуть розпочати роботу працівники з благоустрою. Відповідно буде закуплено необхідний інвентар для роботи.

Начальник  відділу управління персоналом та правового забезпечення Петро Друзь наголосив на кампанії декларування за 2021-2022 роки, що завершується  31 січня. Звернув увагу, що обов’язковому декларуванню за 2023 рік підлягають посадові особи юридичних осіб публічного права, а також особи, які увійшли до складу реорганізаційних чи ліквідаційних комісій, або є членами наглядових (спостережних) рад.  

Леся Ларіонова зупинилася на роботі відділу земельних ресурсів селищної ради щодо забезпечення належного контролю виконання рішень селищної ради, зокрема з питань укладення договорів оренди, розміру орендної плати та її надходження до бюджету територіальної громади.

За підсумками наради з питань, що обговорювалися, відповідні структурні підрозділи, підприємства, установи і заклади отримали доручення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь