Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 28.11.2023 08:56
Кількість переглядів: 418

23 листопада виконуюча обовязки оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова провела чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.

Першим питанням порядку денного члени виконавчого комітету, заслухавши інформацію начальника управління фінансів селищної ради Валентини Голдун,  схвалили проєкт рішення «Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2024 рік». Згідно із розрахунками до розгляду на сесії селищної ради пропонується бюджет селищної територіальної громади на 2024 рік у обсязі 20,2 млн грн. Затим схвалили проєкт рішення Оратівської селищної ради «Про порядок і норматив відрахування унітарними підприємствами, що належать до комунальної власності територіальної громади, частини чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності до загального фонду бюджету селищної територіальної громади на 2024 рік» та затвердили план роботи виконавчого комітету на грудень.

Про стан здійснення у 2023 році контролю за додержанням суб’єктами надання адміністративних послуг термінів розгляду документів і ухвалення рішень інформувала начальник відділу з питань організації надання адміністративних послуг селищної ради Лариса Патик. З початку року через центр надання адміністративних послуг надано 11326 адміністративних послуг з питань різного спрямування: реєстрації/зняття з реєстрації місця прожвання (16%), земельних (22%), соціальних (26%), реєстрації нерухомості (34%) тощо. Центр надання адміністративних послуг забезпечує організацію надання відповідної послуги у найкоротший строк і за мінімальної кількості відвідувань суб’єктом звернення.

Начальник відділу управління персоналом та правового забезпечення Петро Друзь проінформував присутніх про стан організації та ведення військового обліку у селищній раді, зауваживши, що облік здійснюється в умовах воєнного стану, а відповідні обов’язки покладені на старост. Згідно з наказом начальника Вінницької районної державної адміністрації у 2023 році у 22 старостинських округах територіальної громади проведено перевірки стану військового обліку. За результатами складено два протоколи про адміністративні правопорушення. 

Члени виконавчого комітету прийняли рішення про виплату матеріальної допомоги трьом родинам воїнів, життя яких забрала війна рф проти України. Своїми рішеннями вони також звільнили двох літніх людей, які потребують догляду, від плати за надання відповідної соціальної послуги. Розглянувши інші  заяви жителів громади виконавчий комітет прийняв відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь