Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини з 51 сесії селищної ради 8 скликання

Дата: 24.11.2023 10:39
Кількість переглядів: 493

      22 листопада відбулося пленарне засідання 51 сесії селищної ради 8 скликання під головуванням виконуючої обов’язки Оратівського селищного голови, секретаря селищної ради Лесі Ларіонової. У засіданні взяли участь 20 депутатів селищної ради та запрошені заступники селищного голови, керівники комунальних підприємств, начальники управлінь і відділів селищної ради, представники засобів масової інформації.

Депутати затвердили порядок денний із доповненнями. Усі питання попередньо детально обговорювалися і вивчалися у постійних комісіях селищної ради та відповідно до висновків профільних комісій внесені на пленарне засідання.

Загалом було розглянуто 8 питань, з яких прийняті відповідні рішення. Депутати затвердили дві селищні програми на 2024-2025 роки: Програму розвитку системи водопостачання та водовідведення населених пунктів селищної територіальної громади і Програму розробки містобудівної документації на території нашої громади. Також внесли зміни до діючої комплексної оборонно-правоохоронної програми Оратівської громади на 2021-2025 роки. Вирішили передати субвенцію з місцевого бюджету державному для реалізації заходів Комплексної програми співпраці виконавчих органів Оратівської селищної ради та ГУ ДПС у Вінницькій області (Оратівська ДПІ) з питань забезпечення контролю за дотриманням зобов'язань щодо платежів юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, фізичних осіб до  бюджету Оратівської селищної  територіальної  громади на 2023-2027 роки.

Депутати одноголосно підтримали внесення змін до бюджету громади на поточний рік для забезпечення невідкладних видатків за напрямками соціального захисту населення, освіти, культури і житлово-комунального господарства. Також було ухвалено рішення про передачу субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання відповідної програми підтримки місцевої податкової служби.

Наступним рішенням депутати внесли зміни до рішення однієї з попередніх сесій селищної ради щодо земельного питання. Далі Оратівському трудовому архіву надано дозвіл на безоплатне приймання для зберігання документів з кадрових питань (особового складу) Кожанської гімназії за період з 1974 по 2023 рік. Розглянувши останнє питанням порядку денного, більшістю голосів депутати підтримали рішення про звільнення Мельничук Н.Д. з посади керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради за порушення трудової дисципліни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь