Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

50 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Дата: 22.11.2023 15:40
Кількість переглядів: 439

50 позачергова сесія селищної ради 8 скликання відбулася 20 листопада під головуванням виконуючої обовязки Оратівського селищного голови, секретаря селищної ради Лесі Ларіонової.

Рішеннями селищної ради було затверджено програму щодо підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей на 2024-2026 роки; програму «Майбутнє Оратівщини в збереженні здоров’я громадян» на 2024 рік; програму відшкодування надавачам послуг із водопостачання і водовідведення різниці між встановленими та економічно обґрунтованими тарифами на 2024 рік.

Депутати також внесли зміни до Комплексної програми Оратівської селищної територіальної громади щодо підтримки ветеранів війни, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України на 2023 рік. Зокрема, збільшили на 300 тис. грн обсяг її фінансування для забезпечення виплати одноразової грошової допомоги пораненим військовослужбовцям нашої громади.

З метою належної організації перебування внутрішньо переміщених осіб у нашій громаді, депутати визначили місцем їх тимчасового проживання нежитлову  будівлю  колишнього  дитячого  садка у  с. Чернявка на період дії воєнного стану та призначили його керівником директора Оратівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Відповідним рішенням затверджено План діяльності селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік. Зокрема, передбачено розробку Правил благоустрою територіальної громади та порядку видалення дерев, кущів та зелених насаджень за межами населених пунктів.

Сесійним рішенням надано дозвіл на безоплатне приймання до Трудового архіву документів з особового складу Управління Держпродспоживслужби в Оратівському районі та Управління ветеринарної медицини в Оратівському районі. Також внесено зміни до рішень 49 сесії щодо складу комісій з передачі в оперативне управління територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) майна комунальної власності Оратівської громади.

За усіма питаннями порядку денного депутати прийняли схвальні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь