Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Вінниці нагородили працівників культурної сфери

Дата: 09.11.2023 09:15
Кількість переглядів: 105

З нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва у Вінницькому академічному обласному театрі ляльок відбулося урочисте нагородження культпрацівників Вінниччини.

Зі святом присутніх привітали голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, перша заступниця голови ОВА Наталя Заболотна, директор департаменту гуманітарної політики ОВА Володимир Буняк та вручили Почесні грамоти керівникам культурних закладів Вінницької області та педагогам творчих гуртків.

Сергій Борзов зауважив, що працівники культури підтримують військових, а багато з них самі доєднались до лав ЗСУ. «Дякую вам за те, що ви є носіями української культури і попри війну продовжуєте наступним поколінням передавати народну майстерність. Дякую за те, що ви сформували культурні бригади, піднімали бойовий дух наших захисників. На жаль, війна забрала і ваших колег. Зате вони воювали, щоб наші діти жили у вільній, новій державі», - сказав Сергій Борзов.

Вячеслав Соколовий підкреслив, що з часів повномасштабного вторгнення освітяни в галузі культури не тільки дозволяють українцям відпочити від жахів війни, але і активно волонтерять: плетуть сітки, збирають гуманітарну допомогу тощо. Він наголосив: «Ми деколи чуємо, чи варто в період війни приділяти увагу культурі. Це питання знаходить відповідь у реаліях, тому що саме за культуру, за самобутність, традиції, право бути ідентичними ми воюємо з ворогом».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь