Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочинається опалювальний період

Дата: 17.10.2023 09:01
Кількість переглядів: 525

16 жовтня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Оратівської селищної ради, яке провела виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова.

З метою забезпечення відповідного температурного режиму в закладах бюджетної сфери ухвалено рішення про початок опалювального періоду 2023-2024 років на території Оратівської селищної територіальної громади. Зокрема, для закладів освіти, охорони  здоров’я, соціальної сфери та культури громади цей період розпочинається з 17 жовтня поточного року, а для інших підприємств, установ, організацій, бюджетної  і  позабюджетної  сфери, населення  громади – з 19 жовтня.

У зв’язку із кадровими змінами у селищній раді рішеннями виконавчого комітету внесли зміни до складу комісії щодо складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду, та до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті селищної ради.

З метою налагодження ефективної взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування і громадськості щодо сприяння у вирішенні проблем внутрішньо переміщених осіб у нашій громаді було утворено Раду з питань внутрішньо переміщених ociб при виконавчому комітеті та затверджено відповідне Положення.

Наступним рішенням члени виконавчого комітету надали дозвіл на видалення аварійних дерев у парковій зоні села Животівка, що межує з територією гімназії.

Розглянувши звернення останнім рішенням цього засідання виконавчого комітету було надано дозвіл на виготовлення проєктно-кошторисної документації з капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Анатолія Ромашова в селі Оратів.

Розглянувши питання порядку денного, старости обговорили деякі актуальні питання, що виникли у населених пунктах старостинських округів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь