Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сила армії - у надійності тилу

Дата: 03.10.2023 11:56
Кількість переглядів: 122

 Наші захисники і захисниці мужньо тримають плацдарм, захищаючи землю українську від посягань ненависних рашистів. Для їх підтримки і задля наближення перемоги працює надійний тил у нашій громаді.

З перших днів війни і донині безперервно готують смачні домашні страви для наших захисників невтомні «Фронтівські бджілки». Це команда небайдужих жительок  села, якими керує непоборна сила допомагати фронту. Ніщо і ніхто не може зупинити їх порив до благодійності, бо знають, як чекають їх смаколиків  у військових бригадах. З бажанням порадувати наших військових смачними стравами з ароматом дому, з нагоди  відзначення Дня захисників і захисниць України, «Фронтівські бджілки» потрудились і приготували з наданої сировини всілякі смачні домашні делікатеси.

Колектив Оратівського ліцею під керівництвом Лариси Гнідунець також відгукнувся на пропозицію переробити м’ясну сировину. Працівники ліцею власним коштом докупили м’яса і приготували 7 м’ясних страв, що смакуватимуть воїнам, бо приготовані з великою вдячністю і любов’ю. Також вони передали для захисників свіжі овочі та фрукти з власного саду та городу.

Чимало смаженої, тушкованої, запеченої, копченої свинини приготували працівники Чагівського ліцею під керівництвом Наталії Поліщук.

Фронт роботи з приготування смачних і поживних страв для захисників підтримали професійні кухарі з кафе у Прибережному Віталія Кириленка та кафе «Оратівчанка», до яких приєдналися бажаючі донести нашим Героям тепло своїх небайдужих сердець.

Вражають неймовірною щирістю жителі нашої громади, які активно долучилися до акції і поділилися усім, що заготовили для себе: тушкованки, сало, варення, квашені та консервовані овочі, мед. А також приготували різноманітну випічку, солодощі, товари особистої гігієни. Все зібране за сприяння старост доставили до селищної ради.

Працівники підрозділів та закладів культури селищної ради приготовленою продукцією та посилками-сюрпризами завантажили автомобілі, попрямували чотирма маршрутами у різних напрямках бойових дій, де несуть службу жителі нашої громади. Зокрема, представники селищної ради, виконавчих органів, депутати та громадські активісти забезпечили доставку цього особливо важливого вантажу до земляків у Покровську, Краматорську, Дружківці, Костянтинівці, біля Предтечиного та інших.

Наші військовослужбовці були щиро вдячні за смачний привіт з рідної Оратівщини. Запашний хліб, пиріжки чи печеня – це не просто смачні страви,  це часточка домашнього тепла і любові, це наша підтримка і вдячність воїнам-землякам, котрі боронять нашу державу і можливо багато місяців не бачилися з рідними. Наші захисники мужньо і жертовно виконують свій обов’язок, щоб ми мали можливість працювати, навчатися і просто жити. Тож всі небайдужі активно доєдналися до акції, приуроченої Дню захисників і захисниць України, щоб на передовій відчули нашу єдність. Лише спільними зусиллями, єдиним фронтом ми здобудемо довгоочікувану Перемогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь