Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча тижнева нарада

Дата: 03.10.2023 08:27
Кількість переглядів: 93

 2 жовтня робочу нараду з начальниками відділів та структурних підрозділів селищної ради провів перший заступник Оратівського селищного голови Ігор Барський. Він повідомив присутнім про результати поїздки минулими вихідними до наших захисників, які тримають позиції на північному, східному та південному напрямах. Ця підтримка наших воїнів була необхідною, адже запевняють самі військові: «Ви – наша сила, що допомагає рухатися вперед!»

Це в черговий раз підтверджує, що благодійні акції, які проводяться  у громаді, у тому числі і 29 вересня на центральній площі селища, необхідні для підтримки наших воїнів.

Як повідомила начальник відділу культури і туризму Ася Возна, у ході акції, яка пройшла під гаслом «Пожертвуй заради тих, хто жертвує своїм життям заради України», було зібрано на підтримку ЗСУ 17372 грн,  Також виручено 1200 грн від продажу сувенірів для солдатів від художньої студії «Юний майстер» її керівником Галиною Доценко; 5 700 грн – від продажу оберегів, виготовлених вихованцями будинку дитячої творчості.

За підтримки відділу культури, музичної школи, краєзнавчого музею, публічної бібліотеки в останній день вересня відбулася презентація поетичної збірки Ольги Дриль. Були присутні також матері п’ятьох загиблих Героїв, яким поетеса присвятила свої вірші.

У ході наради всі начальники відділів, підприємств, установ прозвітували про роботу, зокрема про підготовку до опалювального сезону. Загалом, підготовка йде згідно з планом: завозяться дрова, вугілля, посипна суміш, перевіряється обладнання і мережі.

Начальник управління фінансів селищної ради Валентина Голдун інформувала про поточне виконання бюджету на 107 відсотків. На чергову сесію виноситься питання про спрямування коштів на потреби освіти, житлово-комунального господарства, культури.  

Начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Анастасія Житник повідомила, що з часу внесення змін до Комплексної програми всебічної соціальної підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих), поранених військовослужбовців, які зареєстровані на території Оратівської селищної територіальної громади на 2023-2024 роки» виплачено кошти для лікування шістьох поранених військовослужбовців. Також здійснюються виплати дітям загиблих воїнів.

Директор Оратівського селищного центру соціальних служб Тетяна Прилуцька розповіла, на якій стадії триває ремонт приміщення для забезпечення роботи консультативної служби центру. Для швидшого завершення ремонтні роботи проводяться навіть у вихідні дні за участі працівників Центру.

Начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності Микола Янковий довів до відома керівників медичних закладів, закладів культури й освіти інформацію про впровадження програми по заміні електричних лампочок розжарювання на енергозберігаючі з розрахунку: 1 лампочка на 10 квадратних метрів. Для безкоштовної заміни лампочок, керівникам закладів слід зареєструватися у «Дії». Також проінформував, що за програмою ПР ООН відібрано один із п’яти пропонованих проєктів, а саме - Мобільний прозорий офіс. Орієнтовний обсяг фінансування 140 тис.грн.

Начальник сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Юрій Гончарук зауважив, що процес бронювання працівників сільськогосподарських підприємств відбувається дуже повільно, від чого можуть постраждати фермери. Умови бронювання переглядаються і, ймовірно, не будуть надаватися працівникам малих сільгосппідприємств.

Як працює інклюзивно-ресурсний центр, розповіла його директор Валентина Паламарчук.

На проблемі забезпечення лікарськими засобами пацієнтів, що страждають на рідкісні захворювання, зупинився директор КНП «Оратівський ЦНМСД» Олег Галушка. Оскільки такі ліки відсутні в Україні і є дороговартісними.

Робоча нарада пройшла оперативно, торкнувшись всіх сфер діяльності громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь