Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із Днем захисників та захисниць України, дорогі оратівчани!

Дата: 01.10.2023 07:33
Кількість переглядів: 161

 

Це всенародне свято увібрало в себе глибинні історичні традиції українців та нерозривно поєдналося зі святом Покрови і Днем Українського козацтва.

Цього дня ми щиро вітаємо наших мужніх воїнів і дякуємо за сумлінне виконання військового, службового та громадянського обов'язку, відвагу, героїзм і самопожертву. Це в нашій крові. Скільки чоловіків і жінок мирних професій пішли воювати за свободу України? У складні для України роки наші захисники і захисниці щодня здійснюють подвиг – зі зброєю в руках боронять рідну землю від російського агресора.

У цей особливий день ми схиляємо голови в пам’ять про тих, хто загинув, віддавши своє життя, щоб Українська держава відбулася, щоб Українська держава жила. Ми згадуємо усіх, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за свободу і незалежність Української держави.

Саме в цей день і щоденно вкотре дякуємо усім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини. Ми віддаємо данину шани і поваги усім, хто інтереси України, її державності поклали вище за власне життя, за добробут і благополуччя своїх рідних. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємося хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі!

Наша віра, правда та звитяга завжди допомагали нам вистояти у боротьбі з ворогами й надалі надихають нас на перемогу. Нехай незламний і нескорений козацький дух захисників української землі усіх поколінь назавжди буде для нас невичерпним джерелом сили і натхнення для захисту і розбудови сучасної і міцної України.

Шановні Захисники і Захисниці України! Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, сили і витримки, вірних бойових побратимів та невтомних янголів-охоронців! Нехай це свято відважних і мужніх людей стане мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові! Нехай Божа Матір буде прихильною до кожної родини, до нашої рідної України.

Лише разом ми захистимо нашу незалежність, нашу державу і наше право бути господарями на власній землі.

Слава Україні! Слава Захисникам і Захисницям! Героям Слава!

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь