Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З любов’ю і теплом від рідної Оратівщини

Дата: 29.09.2023 20:51
Кількість переглядів: 107

На підтримку ініціативи Оратівської селищної ради належного вшанування  мужності, героїзму, доблесті українських воїнів з нагоди відзначення 1 жовтня Дня захисників і захисниць України долучилися всі небайдужі мешканці Оратівщини.  З бажанням донести до кожного воїна-земляка, який несе сьогодні тягар війни, частинку домашнього затишку і тепла. Важливо, що все це робиться з особливою повагою і вдячністю до наших воїнів. Сьогодні всі працюють єдиним фронтом на Перемогу.

З 20 вересня кожним селом і селищем нашої громади пройшов організований Оратівським Центром культури і дозвілля патріотичний челендж «Тепло мого серця для українського воїна-захисника».  До нього активно долучилися працівники культури, самодіяльні колективи, учасники освітнього процесу – діти ліцеїв, гімназій, дитячих садочків, їх наставники і батьки. Вони підготували посилки-сюрпризи з листами-подяками, дитячими малюнками, оберегами, різними смаколиками для воїнів на передову, аби подарувати їм частинку тепла з рідного оратівського краю.

До підтримки воїнів-земляків активно долучилася наша місцева поетеса Ольга Дриль, заочно презентуючи захисникам свою нову поетичну збірку «А любов пульсує в моїм серці», що нещодавно вийшла друком. Зі словами вдячності захисникам та авторським автографом книги відправлені на фронт, щоб підняти бойовий дух, вселити віру в себе і у завтрашній день.

Щоб військовослужбовці відчули з нагоди Дня захисника підтримку своїх земляків, селищною радою було організовано збір продуктів харчування та приготування домашніх страв у всіх куточках громади. Внесли свій вклад у підтримку захисників трудові  колективи закладів освіти громади  - Оратівського і Чагівського ліцеїв, невтомні «Фронтівські бджілки», працівники закладу харчування Віталія Кириленка та кафе «Оратівчанка» та небайдужі жителі громади, у тому числі депутати.  Із туш трьох свиней, наданих керівником ФГ «Надія – М.В» Віктором Мартинюком  та керівництвом підприємства «Севолюкс-Генетик»,  приготували до солдатського фронтового столу різноманітні м’ясні страви: ковбаси, паштети, рулети, копчене сало, котлети, голубці, битки, млинці та інше. Смачну і запашну випічку приготували працівники кафе Тетяни Пастушенко. У кожному старостинському округі готували різні смаколики для наших захисників.

Вантажі із продуктами та гостинцями «Сюрприз для солдата» відправлені у пяти напрямках на бойові позиції до наших земляків.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь