Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зміни до бюджету Оратівської селищної ради

Дата: 14.09.2023 09:37
Кількість переглядів: 77

Одним із питань, що 7 вересня цього року розглядалися на 45 сесії селищної ради 8 скликання, були зміни до бюджету Оратівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Враховуючи попереднє погодження постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва депутати ухвалили ряд змін до рішення 36 сесії 8 скликання від 20.12.2022 року «Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2023 рік» для забезпечення нагальних потреб громади.

Зокрема, 900 тис грн спрямовано на ремонт котельні в КНП «Оратівська лікарня планового лікування». Джерелом покриття цих видатків є кошти субвенції, що надійшли як підтримка Вінницької міської територіальної громади.

Також частину понадпланових надходжень до селищного бюджету було вирішено направити на першочергові видатки у галузі охорони здоров’я. 200 тис грн передбачено для погашення заборгованості за виконані роботи з утеплення приміщення лікарні та 15,2 тис грн – на оплату навчання лікаря з фізичної та реабілітаційної медицини.

Не залишилися поза увагою питання підтримки родин наших загиблих захисників, а саме передбачено 100 тис грн для надання матеріальної допомоги на лікування пораненим захисникам і 30 тис грн – дітям загиблих захисників відповідно до Комплексної Програми Оратівської селищної територіальної громади щодо підтримки ветеранів війни, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України на 2023 рік.

Також в рамках Програми благоустрою населених пунктів Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки 49 тис грн виділено на оплату робіт щодо вшанування загиблих захисників на Алеї пам’яті.

Для забезпечення роботи закладів освіти громади в межах бюджетної програми «Надання загальної середньої освіти за рахунок коштів місцевого бюджету» за рахунок економії за іншими напрямками перерозподілено 200 тис грн – для здійснення капітального ремонту шкільного автобуса та 100 тис грн – для оплати поточного ремонту котелень Новоживотівського і Скоморошківського ліцеїв.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь