Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів селищної ради

Дата: 12.09.2023 16:14
Кількість переглядів: 98

12 вересня  виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова провела робочу нараду з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів селищної ради з питань організації роботи на найближчий час. Вона проінформувала про нові призначення на посади: директора КНП «Оратівська ЛПЛ» Тетяни Пашківської-Белелі, директора Оратівської публічної бібліотеки Оксани Дяченко, начальника відділу культури та туризму Асі Возної, начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я Анастасії Житник, начальника загального відділу селищної ради Марини Нижник, які нещодавно приступили до виконання своїх обов’язків. Всі керівники повідомили про роботу своїх відділів та підрозділів.

Директор територіального центру соціального обслуговування Любов Гнатюк повідомила, що проводяться сезонні заготівельні роботи  продуктів харчування для Фронтівського стаціонарного відділення. Також закуплено вугілля на суму 40 тис. грн та заготовляються дрова шляхом вирубки кущів.

Начальник земельного відділу селищної ради Ольга Чумак інформувала про початок проведення аукціону по трьох водних об’єктів площею: 68 га у с. Якимівка, близько 4 га у с. Осична, 31 га у с. Животівка.

З питань організації освітнього процесу, харчування, підвезення учнів та педагогічних працівників проінформував начальник відділу освіти, молоді і спорту Федір Барановський. На жаль, спостерігається тенденція зменшення кількості учнів та дошкільнят. Цьогоріч приступили до навчання 1701 учень, дошкільні навчальні заклади відвідують 389 діток. Підвезення 505 дітей та 39 педпрацівників до начальних закладів здійснюється за встановленими маршрутами, для чого було реставровано і відновлено два шкільних автобуси.  Для безпечного навчання створені укриття. Як повідомив начальник сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами  Юрій Гончарук, завершується процедура внесення їх у державний реєстр.

Про критичну ситуацію із підготовки до опалювального сезону котельні Оратівської лікарні планового лікування повідомив перший заступник селищного голови Ігор Барський. Для вирішення проблеми має відбутися спільна зустріч із проєктантами та підрядниками. Про роботу лікарні планового лікування розповіла директор Тетяна Пашківська-Белеля. Повідомила, що пацієнти забезпечені безкоштовно переважною більшістю ліків. Директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Олег Галушка повідомив про важливу роль вакцинації дітей, які відвідують заклади освіти. Також наголосив на готовності фельдшерських пунктів та амбулаторій до опалювального сезону та забезпечення джерелами електроживлення  і міні тепломережами.

Про роботу ЦНАПу розповіла директор Центру Лариса Патик, зауваживши, що для якості надання послуг працівники безперервно долучаються до навчання. Щодо питання надання послуг паспортного столу, проводяться ще підготовчі роботи.

Про організацію роботи сезонних працівників з благоустрою у селах проінформував директор комунального підприємства «Оратівкомунсервіс» Андрій Сапіга.

Новий навчальний рік розпочала дитяча музична школа, яку відвідує 102 учні. Директор ДМШ Лілія Турченюк наголосила, що вихованці школи не вперше долучаються до благодійних концертів задля збору коштів на допомогу ЗСУ для наближення Перемоги. Запрошуються усі жителі громади у суботу, 16 вересня, долучитися до благодійної справи, започаткованої дітьми та підтримати юних музикантів на їх благодійному виступі біля ветеринарної аптеки в селищі Оратів.

Організовуються благодійні концерти також під керівництвом директора центру культури і дозвілля Тетяни Ліванської. Не зупиняється робота закладів культури громади, які у режимі онлайн проводять майстер-класи, беруть участь у різних конкурсах, у результаті яких завойовано 6 гран-прі. Чергові перемоги для Оратівщини принесли народні фольклорні колективи: «Калинове гроно», «Кумасі», Берегиня». 11 народних колективів проходитимуть у жовтні чергову атестацію. Також начальником відділу культури селищної ради було анонсовано заходи щодо належного вшанування захисників та їх сімей з нагоди відзначення 1 жовтня Дня захисників та захисниць.

До керівників відділів і структурних підрозділів керуючою справами виконкому селищної ради Інною Лясковською були донесені питання організаційного характеру щодо підготовки до проведення засідання виконавчого комітету та наступної сесії селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь