Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із сесійної зали

Дата: 08.09.2023 21:37
Кількість переглядів: 118

 

7 вересня під головуванням виконуючої обов’язки Оратівського селищного голови, секретаря селищної ради Лесі Ларіонової відбулося пленарне засідання 45 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання. У роботі сесійного засідання взяли участь депутати селищної ради, заступники селищного голови, начальники управлінь і відділів селищної ради, ЗМІ.

Першочергово депутати внесли зміни до Комплексної програми всебічної соціальної підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих), поранених військовослужбовців, які зареєстровані на території Оратівської селищної територіальної громади на 2023-2024 роки та Програми організації відзначення на території Оратівської територіальної громади державних та професійних свят, ювілейних та пам’ятних дат, вшанування загиблих захисників на 2023-2025 роки.

 

Для забезпечення роботи освітніх закладів громади депутатами було затверджено мережу, структуру та штатну чисельність закладів освіти Оратівської селищної територіальної громади на 2023-2024 навчальний рік і структуру комунальної установи «Оратівський центр професійного розвитку педагогічних працівників». Також для забезпечення роботи інклюзивно-ресурсного центру та будинку дитячої творчості відповідне приміщення і майно комунальної власності передано в оперативне управління відділу освіти, молоді і спорту Оратівської селищної ради.   

 

Для поліпшення ефективності роботи селищної ради внесено зміни до структури та штатної чисельності апарату та виконавчих органів селищної ради. Зокрема, відділ організаційного і правового забезпечення селищної ради перетворено у відділ управління персоналом та правового забезпечення і створено організаційний відділ селищної ради. Також зменшиться чисельність загального відділу, виведенням з його складу 22-ох посад діловодів у звязку з наступним укрупненням старостинських округів.

 

Депутати розглянули питання  щодо роботи медичних закладів. Внесли зміни до структури та штатної чисельності КНП «Оратівська лікарня планового лікування», погодили умови праці на посаді лікаря-терапевта директора КНП «Оратівська ЛПЛ» Тетяни Пашківської-Белелі. Ухвалили рішеня про створення Спостережної ради з метою сприяння реалізації права громадян на участь в управлінні охороною здоров’я. Також було затверджено фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Оратівський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2024 рік та надано згоду на передачу у комунальну власність селищної ради для потреб лікарні планового лікування майна Вінницької міської ради. 

Для забезпечення належної роботи відділів селищної ради, закладів освіти, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства громади було внесено зміни до бюджету селищної територіальної громади на 2023 рік.

Рішенням сесії депутати затвердили Статут КП «Оратівкомунсервіс» у новій редакції та призначили директора КЗ «Публічна бібліотека Оратівської селищної ради» Оксану Дяченко. Для врегулювання питання щодо користування складовими Єдиної газорозподільної системи депутати надали згоду на заміну зобов’язальної сторони АТ «Оператор газорозподільної системи «Вінницягаз» на ТОВ «Газорозподільні мережі України». Було змінено назву вулиці Галана на Подільську у с. Підвисокому.   

В цілому на пленарному засіданні сесії депутати розглянули 50 питань порядку денного, з яких переважна більшість стосувалася земельних відносин і землеустрою. Усі питання попередньо вивчалися і погоджені у профільних постійних депутатських комісіях.    

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь