Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 10.08.2023 14:47
Кількість переглядів: 90

 У зв’язку з необхідністю розгляду окремих питань, 10 серпня виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова  скликала і провела позачергове засідання виконавчого комітету Оратівської селищної ради. Згідно з порядком денним члени виконавчого комітету розглянули дев’ять питань. Зокрема, ухвалили рішення з питань соціального захисту: про  забезпечення отримання компенсації витрат власниками жилих приміщень, у яких безоплатно проживають внутрішньо переміщені особи, та про звільнення громадян від плати за надання соціальної послуги догляду вдома.

Одним із важливих питань учасники засідання розглянули про врегулювання питань господарського відання складовими Єдиної газорозподільної системи та прийняли відповідне рішення.

Рішеннями виконавчого комітету змінено поштову адресу житлових будинків з господарськими будівлями та спорудами у смт Оратів та с.Оратів.

Також члени виконавчого комітету внесли зміни до складу комісії, утвореної рішенням виконкому селищної ради, про очищення публічного простору Оратівської селищної територіальної громади від символів та назв російського та радянського тоталітарного режимів. На завершення роботи виконавчим комітетом надано дозволи на укладання договору дарування об’єкту нерухомого майна та на виїзд за кордон неповнолітньої дитини на оздоровлення.

Вичерпавши питання порядку денного засідання виконавчого комітету, головуюча засідання виконавчого комітету Леся Ларіонова повідомила старостам про звернення депутатів на 43 сесії про перегляд старостинських округів, враховуючи їх кількісний склад жителів. Роз’яснення з приводу цього дав начальник відділу організаційного та правового забезпечення селищної ради Петро Друзь, нагадавши присутнім, що згідно чинного законодавства, у старостинському окрузі має бути не менше 500 жителів. Він наголосив,  що цей процес є складним  і потребує глибокого вивчення. Для його виваженого вирішення буде створена відповідна комісія, у складі представників депутатів, громадськості та старост.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь