Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося пленарне засідання 43 сесії 8 скликання Оратівської селищної ради

Дата: 04.08.2023 19:01
Кількість переглядів: 124

4 серпня  під головуванням виконуючої обов’язки Оратівського селищного голови, секретаря селищної ради Лесі Ларіонової відбулося пленарне засідання 43 сесії 8 скликання Оратівської селищної ради, у якому взяли участь 22 депутати селищної ради, заступники селищного голови, керуюча справами  виконавчого комітету селищної ради, керівники структурних підрозділів селищної ради, представники ЗМІ.

 Користуючись нагодою, Леся Володимирівна від імені депутатського корпусу Оратівської селищної ради та від себе особисто привітала з днем народження  депутатів селищної ради: Виходзя Юрія Петровича і Немировську Олену Михайлівну.

На розгляд депутатів внесено 50 питань порядку денного. Усі питання  попередньо розглядалися та вивчалися депутатами на засіданнях профільних постійних комісій, тому проєкти рішень були прийняті за основу і  сесія пройшла злагоджено та конструктивно. Депутатами поіменним голосуванням було прийнято рішення про спеціалізовану службу первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства.  Вони також внесли зміни до програм: «Майбутнє Оратівщини в збереженні здоров’я громади» на 2023 рік; Програми Оратівської селищної територіальної громади на 2023 рік щодо підтримки родин воїнів, які загинули у війні р.ф. проти України;  Програми благоустрою населених пунктів Оратівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки. Депутати  затвердили звіт  про виконання бюджету Оратівської селищної територіальної громади за І півріччя 2023 року та внесли зміни до рішення 36 сесії Оратівської селищної ради «Про бюджет Оратівської селищної територіальної громади на 2023 рік» та затвердили  зміни  складу виконавчого комітету Оратівської селищної ради. Також  продовжено  терміну дії Контракту з директорами КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Паламарчук Валентиною Петрівною та КНП «Оратівський ЦПМСД» Галушкою Олегом Івановичем.  Рішенням сесії ліквідовано Дібровинецький заклад  дошкільної освіти «Світанок» Оратівської селищної ради.

Серед розглянутих питань порядку денного: про прийняття майна у комунальну власність Оратівської селищної ради; про передачу коштів з бюджету селищної ради до обласної ради на придбання шкільного автобуса; а також ряд питань, що стосуються земельних питань, таких, як: про укладання договору оренди землі; про розірвання договорів оренди землі;  про поновлення терміну дії договорів оренди землі; про надання дозволів на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для іншого сільськогосподарського призначення; про надання дозволів на розробку технічної документації  із землеустрою щодо відведення земельних ділянок  в оренду для городництва , будівництва і обслуговування будівель торгівлі та іншого сільськогосподарського призначення; про затвердження технічної документації щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі та про надання земельних ділянок безоплатно у власність та подібні. З усіх розглянутих депутатами питань були прийняті відповідні рішення, ознайомитися з якими можна на офіційному веб-сайті селищної ради.

Два питання було знято з порядку денного для глибшого  його вивчення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь