Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І знову втрати в нашій громаді…

Дата: 10.05.2023 09:35
Кількість переглядів: 453

«Україна – це Рай» - саме так любив говорити наш воїн Пушкар Олександр з Оратова, який поліг у боях за Україну на Бахмутському напрямі.

Народився Олександр на Далекому Сході 23 травня 1976 року за 8500 тис.км від нас. Але життєві дороги привели його до Криму, де він й зустрів свою майбутню дружину Олександру, тодішню студентку університету, родом з Оратова. Молоді люди вирішили повернутися на Батьківщину дівчини, де й згодом побралися.

З часом у них народилися дві доньки Божена та Вікторія.

Олександра вражала щедра українська земля та особливий колорит народних звичаїв, він занурився в історію та з'ясував, що його предки родом з Полтавщини.

Олександр постійно шукав себе творчо та запам’ятався він усім, як справжній великий майстер столярних виробів. Краса, вишуканість, акуратність його виробів з дерева захоплювала усіх. А ще він був затятим пасічником, бо любив трудитися, як та бджілка.

Мобілізували Олександра у  лютому 2023 року. Отримавши повістку, він сумлінно прийшов до військкомату, а через місяць навчання він вже був на передовій.

Загинув наш  герой 17 квітня 2023 року, в результаті артилерійського обстрілу, про що сповістили родину 04 травня 2023 року.

Ті, хто його знав, згадують його як порядну, чуйну та добру людину, прекрасного татуся та чоловіка, справжнього Героя-патріота, який понад усе вболівав за Україну.

У Героя залишилася кохана дружина та двоє діток.

Світла пам’ять Герою-Захиснику!

 Пам’ятатимемо завжди!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь