Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Маємо діяти разом, злагоджено, організовано!

Дата: 01.03.2022 14:25
Кількість переглядів: 297

Ворог надіявся на «бліц кріг» (блискавичну війну), але в нього не вийшло і, однозначно, вже не вийде. Військове вторгнення зупинено, армія агресора деморалізована, в Росії наростають антивоєнні настрої, світ підтримує Україну в усьому. І це сталося упродовж перших днів війни, і  це хороша новина. Повсюдно в Україні чиниться супротив агресії – на фронті, в тилу. Мирні люди без зброї зупиняють окупантів, його військові колони, вони стоять в чергах до військоматів, аби вступити у військо, записатись до сил територіальної оборони. Усі, у цей нелегкий час, стали на захист України і це, насправді, всенародна війна проти зла, проти брехні, проти насилля…

Проте, противник намагається посіяти паніку, він вкидає повсюдно, де тільки може, різну фейкову інформацію про стан війни, він засилає диверсійно-розвідувальні групи, аби посіяти хаос, паніку, внести безлад у роботу органів виконавчої влади, місцевого самоврядування у важкий воєнний час. Цього допустити неможна. Тому, селищна рада закликає всіх мешканців громади до організованості. Ми через засоби масової інформації – місцеве радіо, газету, Інтернет доводимо і будемо доводити  до відома громадян правду про те, що робиться в світі, країні, громаді.

Серед жителів громади наростають патріотичні настрої, ми всі хочемо долучитись до Перемоги. Тому звертаємось до вас із проханням зберігати, наскільки це можливо, спокій, організованість, злагодженість, тощо. В громаді має бути порядок, а для цього:

 Зі всіх питань мобілізації необхідно звертатись до нашого військомату (тел. 2-92-80). З питань: правопорядку – до поліції (тел. 2-15-02); надзвичайних ситуацій – до рятувальників   (тел. 2-11-01; 2-12-01). Кому необхідна  медична допомога, в тому числі тим, хто прибув із інших регіонів, необхідно звертатись до сімейних лікарів КНП «Оратівський Центр первинної медико-санітарної допомоги». З питань допомоги війську, переселенцям – до селищної ради, старост старостинських округів.

Координує всю цю роботу в громаді селищний голова Галина Лошак. В селищній раді діє два номери телефону куди ви можете зателефонувати у разі потреби, у будь-яку годину доби (2-12-64, 2-13-64).

Закликаємо всіх жителів громади і хто до неї  прибув користуватись тільки офіційною, достовірною  інформацією – дивіться єдині новини по телебаченню, слухайте суспільне мовлення, читайте свіжу інформацію на нашій сторінці в Facebook, веб-сайті селищної ради. Не поширюйте неперевіреної інформації, не сійте паніку!

Зберігаймо спокій, терпіння, маймо витримку і все буде гаразд.  

Слава Україні! Слава нашим доблесним захисникам!

 

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь