Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Все для фронту! Все для ПЕРЕМОГИ!

Дата: 01.03.2022 10:56
Кількість переглядів: 183

Це гасло наших дідів, у часи Другої світової війни, стає, на превеликий жаль,  актуальним для їх нащадків. Хоч ні вони, та й власне кажучи, ні ми, не могли подумати чи уявити, що у 21 столітті на нашій квітучій, мирній українській землі буде йти війна. А вона вже йде 6 день. Ворогом обстріляні військові об’єкти, стратегічна та критична інфраструктура життєзабезпечення, житлові, культурні, історичні будівлі, гинуть військові та мирне населення. Агресор намагається всіма силами захопити нашу столицю та поставити там маріонетковий Уряд. Але ми даємо рішучу відповідь, – у кожному місті, на кожній вулиці, на кожному клаптику землі. Наші військові проявляють рішучу хоробрість, героїзм, вони не відступають. Мирне населення допомагає всім, чим може. Адже ми єдині, ми розуміємо, за що боремось і в цьому наша сила.

Наша громада згуртувалась, вона єдина у своєму намірі відстояти Незалежність та мир у своїй країні. Сотні резервістів та добровольців від нашої громади вже воюють. В усіх населених пунктах створені загони самооборони, на важливих напрямках облаштовані блокпости, охороняються важливі об’єкті життєдіяльності. Цивільне населення допомагає біженцям із зони бойових дій, для армії збираються продукти харчування, медикаменти, одяг, товари першої необхідності. Вже тисячі громадян перерахували власні кошти на підтримку Армії. Агроформування закупляють засоби захисту, зв’язку і відправляють безпосередньо у військові частини, допомагають фінансово.

Усе це разом робить наш народ непереможним. І ми свято віримо, що скоро ворог буде розбитий і на нашій рідній землі запанує мир, тільки він буде вже без «рідного брата», а у новій європейській цивілізованій країні.

«Борімося-поборемо, нам БОГ помагає!»!  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь