Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

7 червня відбулася 8 сесія 8 скликання

Дата: 08.06.2021 10:13
Кількість переглядів: 720

         Велика честь і гордість для нашої громади – чергова перемога нашого земляка Давиденка Петра Олексійовича, майстра спорту міжнародного класу з боротьби самбо, 2-разового бронзового призера чемпіонату світу, бронзового та срібного призера чемпіонату Європи.

         Саме з оголошення цієї гарної події розпочалося засідання 8 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання.

         Селищний голова Галина Лошак разом з депутатським корпусом селищної ради щиро привітали свого призера та нагородили його Подякою Оратівської селищної ради та символічним подарунком. У вітальному слові Галина Василівна відзначила, що зовсім нещодавно Гімн України лунав у далекому Кіпрському місті Лімасол на честь перемоги нашого Петра  Давиденка, а тому він  є гордістю не тільки для рідної Оратівщини, а і для всієї України. Ця чергова нагорода Петра є ще одним кроком на шляху до його головної цілі – золотої медалі на чемпіонаті світу. Чого ми всі йому щиро бажаємо.

         Разом з переможцем – чемпіоном Європи та бронзовим призером чемпіонату світу Давиденком Петром вітали і його першого тренера Беренговича Миколу Івановича, який дав перші уроки боротьби  самбо, допоміг здобути перші перемоги, чим стимулював юного спортсмена досягати значно вищих результатів і найвищих нагород.

         Сьогодні Микола Іванович пишається своїм вихованцем та відзначає, що всі ті досягнення, які має на даний час Петро, це результат великої праці і неймовірних зусиль. А тому він є прикладом для наслідування всіма гуртківцями – учнями ДЮСШ, а також молоддю, яка прагне до здорового способу життя та досягнення  високих результатів у спорті.

        Долучилися до привітань і представники партії «Слуга народу» селищної ради:  Дубінецька М.В., Галушка О.І. та заступник селищного голови з питань виконавчих органів ради Сливка С.А., які теж відзначили, що їм особливо приємно вітати свого земляка, ще й тому, що він є вихідцем з освітянської родини, виріс і сформувався, як особистість, на їх очах. І сьогодні вони всі дуже радіють успіхам Петра, раді за його батьків Олексія Петровича та Наталію Василівну, разом слідкують за його перемогами і успіхами.

        У відповідь Петро Давиденко подякував за гарні, щирі вітання, теплий прийом, адже завжди особливо приємно бачити і відчувати визнання своїх земляків.

       Зал, стоячи, вітав свого героя і його тренера. Аплодисменти в їх честь не змовкали, поки наш чемпіон з тренером не залишили зали засідань.

       Зрештою, сесія продовжила свою роботу та розглянула всі питання порядку денного. Дещо напруженіше розглядались питання, напрацьовані постійною комісією з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони історичних пам’яток та благоустрою. Проте, депутати дійшли згоди щодо того, що громада має сама заробляти кошти на потреби своєї життєдіяльності, а тому вільні земельні ділянки потрібно виставляти на аукціон.

       В цілому, робота сесії була плідною і конструктивною.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь